maanantai 11. huhtikuuta 2011

Pyörän selässa



Yksi hyvä pyöräreeni jälleen tehty. Jaloissa tosin hiukan painoi lauantain sutkuttelu ilman lukkopolkimia. Nyt alla oli Selimin hiilikuiturunkoinen ferrari ja meno sen mukaista. Jari tuli töistä tuohon Tourulan sillalle mistä lähdimme Isolahden suuntaan. Heti alkuun olivat vastassa Jyväskylän alpit. Ne noustiin vielä aika maltilla, mutta kauden edetessä tehdään niin että mäet osuvat lenkin loppuvaiheeseen ja silloin hiillostetaan miestä. Nyt ajonautintoa hieman hillitsi nollakeli. Hyvin sitä kuitenkin tarkeni pyörän selässä. Lenkki kaartoi Muuramen ja Säynätsalon kautta takaisin keskustaan ja kahdessa tunnissa ehdimme ajaa noin 45km. Keskinopeus pyöri siinä 26 km/h paikkeilla. Keskiviikkona ehkä uusi fillarilenkki. Sitä odotellessa otan huomenna hieronnan ja ehkä käyn juoksulenkillä aamusta.

Ei työ tekevältä lopu totesin tänään. Huolimatta siitä, että tänään ei ollut paljoa tulkkaustunteja sain aikaa kulumaan arkiaskareiden merkeissä. Vein yliopistolle hakemuksen sosiaalityön maisteriohjelmaan, kyselin Mehiäisestä lähetettä Magneettikuvaan, piipahdin Jaakon porukoiden kristillisessä kirjakaupassa kahvilla sekä tein käännöstöitä. Ilta menee normaalisti tankatessa ja netissä.

2 kommenttia:

  1. ei mee ihan yks yhteen toi keskinopeus ja matka. skarppaa!

    VastaaPoista
  2. Sanoinkin että NOIN! Mulla ei ollut kello päällä, mutta 16.30 lähdettiin polkemaan ja 18.30 kurvasin pihaan. Jari sanoi Mattilanniemen kohdalla mittarin näyttävän 42. Data kuvat on Jarin blogista, mutta samaa matkaa ajettiin suurin osa. Paljonko herra älykääpiö sai laskettua vauhdiksi?

    VastaaPoista