torstai 1. huhtikuuta 2010

torstai

Eilinen päivä oli toinen ns. määräpäivä tai kevyt päivä. Aamusta hölkkäilin kevyttä 20km hyvässä seurassa niin että joka kilometri spurttasin kymmenen sekunttia. Tämä pitää kropan hyvässä vireessä ja juoksuryhtikin pysyy parempana. Illalla oli kevyt 10km ehkä hiukan reippaammalla vauhdilla. Keskustelu oli vilkasta ja lenkki meni todella nopeasti. Päälle aamulla normaali 4x100m ja illalla 5x100m. Alaselkä on hiukan tukossa, mutta saadaan kyllä auki ennen maratonia.

Tänään noudatin kerrankin harjoitusohjetta ja juoksin vain 6km aamulla sekä tein 5x100m. Tarkoituksena oli säästellä paukkuja illan vetotreeniä varten. Sen aika koittaa puolentoistatunnin kuluttua ja sitä ennen on vielä aikaa hetki surffata netissä.

Päivän projekteihin kuului käynti Lidl:ssä polkupyörällä. Ostimme Antin kanssa lihaa enemmänkin pakkaseen sekä löysin sopivia juomapulloja maratonilla käytettäväksi. Löysin lisäksi ananaslaatikoiden kiinnitysremmejä, joista on tarkoitus tehdä juomapulloihin lenksut. Käden pujottamalla siitä läpi täydessä maratonvauhdissa on kätevämpää kuin pullon kaappaaminen pöydältä.

[edit] Päivän tonnit menivät reippaasti yläkanttiin. Tein ne hiekkatiellä, mihin on 50m metallilangalla (Puumalainen) mitattu tarkka tonni. Antti uhrautui jälleen vetomiehen rooliin. Eka kulki 2.54 ja ajattelin että yhtään ei ainakaan kiristellä tartte. Toiseen suuntaan 2.56 ja takaisin jälleen hiukan nopeampaa pätkää 2.53. Tässä vaiheessa alkoi mahassa vääntämään ja setin hitain pätkä 2.58. Suolen tyhennys kahdessa minuutissa ja baanalle: 5.54 ja vika 2.53 hiukan kirien. Tuntuma treenissä oli hyvä ja kohtuu rento meininki. Alaselkä hiukan jäpitti, mutta jalat tuntuiva aamuisen höntsäilyn jäljiltä hyvältä. Ehkä mun kovin setti takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti