lauantai 17. huhtikuuta 2010

Tourulan Kesport

Päivän työvuoro suoritettuna. Olin Kesport-Intersportissa Koistisen ja Vatasen kanssa esittelemässä Finlandia maratonia. Sen lisäksi yritin buffata lisäksi juoksukoulua. Ehkä sain muutaman rekrytoituakin. Alkuperäisenä ajatuksena oli, että maratonin jälkeen voin hiukan spedeillä ja käyttää tiistai-iltoja kyseiseen tapahtumaan. No ei se nytkään mistään ole pois. Lenkki vain ennen illan koulutusta niin loppupäivä on vapaa juoksentelusta.

Aamulla kävin Liikasen Tommin kanssa lenkillä. Kevyestä vauhdista huolimatta oma juoksu oli aikamoista tervanjuontia. Tuntui, kuin kimmoisuus olisi ollut täysin hukassa. En tiedä mikä on, mutta pohkeet on jumissa ja etureisiin sattuu juostessa. Eilinen tv-reipas nyt hiukan saattoi painaa, mutta meikäläisen tarvitsema juoksun keveys on hukassa. Alaselkä ei ole kipeä, mutta hiukan jäykkä aamuisin. Saattaa olla, että sieltä ei käsky kulje kunnolla jalkoihin eli hermotus ei pelitä. Eilen tein salilla hiukan selkiä ja illalla perusvatsoja. Niitä kuuluisia koontiliikkeitäkin pitäisi ilmeisesti tehdä. Jos meikä ei saa kimmoisuutta takaisin ja jos huominen kisa menee alakanttiin, meikä ei Hampuriin lähde räpeltämään. Siihen asti kuitenkin teen lenkit hiekkatiellä.

Uusimmassa Juoksija-lehdessä oli meikäläisen kirjoittama juttu Etiopiasta. Jos kiinnostuneita löytyy, voin toimia matkaoppaana Addis Abeban mestoille ensi vuonna. Kaverini Henok Tsegai jeesaa varmasti myös vaikka en edes itse olisi paikalla. Jätin sen vesijuoksuliivinkin tammikuulla sinne, mikäli jotain kiinnostaa korvaavan tekeminen 2400m korkeudessa!

5 kommenttia:

  1. Veikkaan, että tuo Intersportissa seisoskelu ei tehnyt yhtään hyvää sun selällesi. Nuo hermovaivat ei ole mitän kivoja, kokemusta on vähän liikaakin.

    Tsemppiä huomiseen kisaan!

    VastaaPoista
  2. Kun olit näköjään ilmoittautunut SM-maantielle, niin pitää saada kysyä: juotko puolimaratonin aikana vai hoidatko nestetankkauksen etukäteen?

    Niin, ja tsemppiä huomiseen kisaan missä nyt juoksetkaan :)

    VastaaPoista
  3. ainiin.. ethän sinä sinne näköjään tulekaan..

    VastaaPoista
  4. Joo olen ilmoittautunut SM-puolikkalle ja Hampuriin kun ei tiedä, miten tuo pölypilvi häirihtee kilpailemista..

    Vastaus: Haagissa join nestettä järjestäjien tarjotessa (muistaakseni pari kertaa. Taskussa oli yksi Dexalin geeli.

    VastaaPoista
  5. Pistä pyörä takaisin talliin. Ainakin itselläni aivan hidaskin pyöräily tekee juoksusta heti takkua, nimenomaan kimmotonta löntystämistä.

    VastaaPoista