maanantai 5. huhtikuuta 2010

joka päivä on rantapäivä

Aamuheräämiseen täytynee tällä viikolla kiinnittää huomiota. Viimeiset pari viikkoa olen herännyt puoli yhdeksän yhdeksän maissa. Alakerrassa olevasta kuppilasta kuuluu jumputusta melkein joka päivä ja korvatulpille on ollut käyttöä tämän leirin aikana.

Tänään aamulenkin pituus oli vain kuusi kilometriä kuten tällä viikolla muinakin päivinä. Aamunetin ja pienen kauppojen kiertelyn jälkeen hain kaupasta pakastepizzan lounaaksi. Illalla tankattiin sitten terveellisesti Dunamarin seisovasta pöydästä. Hintaa oli 17euroa ja hyvin tulikin tankattua. Ja läppähän oli Tommin ja Villen kanssa aina laadukasta!

Päivän harjoitus oli radalla 5x200m ja 3x400m. Palauttelin parisen minuuttia ja vetojen vauhdit olivat 30-31 sekä 67-68. Huomenna olisi viikon vika kova 3x2000m. Se menee miten menee sillä mun itsetuntoa ei enää horjauteta :)

Rannalla tuli jälleen oleiltua tänäänkin, mikä ei liene yllätys. Siinä mielessä leiri on mennyt täysin poskelleen, sillä tarkoitus ei ollut ottaa aurinkoa ollenkaan! Katu-uskottavuus meneen nimittäin juoksijalla samantien jos kaveri on ruskea kuin papu, vai mitä Tommi (leirin virallinen naminami-mies)? Käsite on Antin lanseeraama ja sen merkityksen ymmärtäminen vie kyllä aikaa.

1 kommentti:

  1. Vanhan koulun kikka olis tehdä vipa kova treeni ilman ajanottoa. Ei pääse vaikuttamaan kisaluottamukseen.

    T. prefuntaine

    VastaaPoista