lauantai 10. huhtikuuta 2010

Rotterdamin maraton lähestyy vääjäämättä. Kello käy ja sama tuttu tunne mahanpohjassa kasvaa. Oikeastaan kilpailupaikalle saapuminen laukaisee jonkin asteisen jännityksen, kun tiedät olevasi pelipaikalla ja sama vanha tuttu "kilpailu-minä" astuu kehiin. Kyseessä on työmatka ja se tulee suorittaa mahdollisimman hyvin. Valmistautuminen on mennyt putkeen ja enää ei tarvi kuin juosta se 42kilsaa.

Saavuin eilen illalla Rotterdamiin ja hotelilla olin puolen yön aikoihin. Kämppis Hena oli ehtinyt jo aiemmin paikalle ja näytteli nukkuvaa kun tulin hotellihuoneeseen. Harjasin hampaani ja suljin nahkakaihtimeni.

Hena osaa pitää maratonilmapiirin sopivan rentona. Aamupalan jälkeen katsoimme You.tubesta hauskan videon ja kävimme kaupassa. Lounaan jälkeen hotellille saapui Marko Vaittinen ja lähdimme käymään kilpailukansliassa. Kilpailunumeroita emme vielä saaneet ja Henan ilmoittautumista ei näkynyt missään. Loppu hyvin/kaikki hyvin ja huomenna täytyy juomapullot olla vietynä kello kahdeksaan mennessä. Startti tapahtuu klo 11.00. Netistäkin lähetys näkyy universal sportsilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti