tiistai 6. huhtikuuta 2010

3x2000m

Tänään oli vika kova treeni ennen maratonia. Aivan läpihuutojuttu se ei ollut, sillä tarkoituksena oli iskeä kaksitonnisia kolmen minuutin vauhdilla ja vielä maratontossuilla. Kyllähän tonnit tuolla vauhdille kulkee iloisesti rullaten, mutta kun määrää laitetaan, joutuu koneisto koville.

Eka kaksitonninen liikahti 6.00 niin että eka tonni oli 2.58. Etusuoralla puhalsi melkoinen puhuri joka kyllä söi voimia. Toinen veto 6.05 jo hiukan hyytyen. Syke näytti 177 lukemia eli siis hiukan korkeaa sykenaputusta. Vika veto tuli 5.58 ehkä kaikista helpoiten, mutta syke kävi jo 180:ssa. Tiivistetysti siis kovia vetoja ei niin unelma kululla.

Treeniä seurasi Antti, joka kertoi väliajat sekä otti pari valokuvaa. Antti on ollut suurena apuna tällä leirillä ja kaikki kovat ovat kyllä menneet yläkanttiin. Juoksija on tehnyt sen työn, mutta jeesausapu on ollut paikallaan. Huomenna Antti ja JKU:n junnut lähtevät Suomeen ja meikäläinen jää viettämään tänne kevyttä viikkoa. Maratonia odotellessa tankkaus alkoi tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti