perjantai 2. huhtikuuta 2010

pitkäperjantai

10km+2x100m ja illalla 12km reipasta 155 sykkeellä luki tämän päivän treeniohjelmassa. Aamusetin suoritin Antin kanssa. Illalla lykin menemään yksikseni ja kulku oli hyvä. Hieman pelästyin kun sain kilsan pätkät mitattua 3.45 ja 3.30. Näistä jälkimmäinen oli asvaltoidulla pyörätiellä ja ensimmäinen maanantainajuostulla testipätkällä. Joo eihän se haittaa, jos kulkee..

Tämä päivä oli oikeestaan biitsipäivä. Poikien kanssa loikoiltiin rannalla varmaan pari tuntia. Lueskelin Matti Hannuksen kolmesta Olavista kertovaa kirjaa. Asiantuntevasti kirjoitettu kirja kertoo aikakautensa kovien suomalaisten kovista saavutuksista. Varsinkin Salonen säväytti tintimättömällä asenteellaan. Vuorisalokin taisi tehdä 69 leukaa eli kyllä käsivoimiakin saa olla. Kysymys kuuluu, kuinka moni suomalainen "pikajuoksija" juoksee liian lyhyitä matkoja? Kovalla työllä ja oikealla asenteella saattaisi saada ihmeitä aikaan..

1 kommentti:

  1. Hello again;-)
    Nice to know that it's not only me who don't understand;-) LOL. But sometimes pictures say more than a thousand words;-)
    Hope u have a nice easter

    VastaaPoista