torstai 22. huhtikuuta 2010

Monettakohan kertaa näiden juomapullojen kanssa vekslaan? Aina se on yhtä tarkkaa puuhaa. Lisäät urheilujuomajauheen, testailet vahvuuksia, kiinnität tarran ja geelin kylkeen, toivot parasta että saat pullon käteen juomapaikalta..

Edelleen on pari juttua avoinna, mutta elilinen päätäkseni Hampuriin on ratkennut. Luultavasti ne lennot lentävät lauantaina, toivottavasti Erik pääsee juottamaan paikan päälle ja toivottavasti saan kilpailunumeron.

Eilen hölkkäilin aamulla ysin ja kävin kevyessä hieronnassa. Illalla oli kulku mainio, kun Antin kanssa kävimme Palokassa saunalenkillä. Viimeisetkin jumit tuli karistettua samalla reissulla ja mies alkaa olla täynnä maratonluottoa.

Päiviä olen viettänyt JKU:n toimistolla tulostellen kaikkea Hampurin maratoniin liittyvää. Homma on aika lailla tuttua, kun kaksi viikkoa sitten tein aivan samaa puuhaa. Silloinkin pieni jännäys oli päällä loppuviikosta ja yhtä toiveikkain mielin lähden taas reissuun. Lepo omassa kämpässä ja ruisleipä sekoitettuna sopivaan määrään palkkatyötä ovat tehneet hyvää niin kropalle kuin mielellekin. On se vaan rennompaa lähteä sotimaan omasta asunnosta ja tutuista kuvioista!

Illalla olisi tarkoitus reippailla kevyesti ja jatkaa tankkausta. Huomenna on tulkkikeskuksen koulutuspäivä ja töitä jonkin verran. Sitten on perjantaisauna ja aamusta aikainen herätys aamujunaan ja Helsingin kautta Hampuriin.

2 kommenttia:

  1. Siitä se lähtee! Mulla on sama koitos 8.5 Joensuussa. Se mikä ei tapa, vahvistaa! Tsemppiä ja rohkeutta matkaan!juke

    VastaaPoista