tiistai 27. huhtikuuta 2010

Dear Miika

"Your finish time is 02:24:22 and will be online after next database update end of the week." Oheinen saamani viesti sähköpostina toi tänään maratonhelpotuksen.

Tiedustelin aikani puuttumattomuutta Hampurin kilpailuiden johtajalta, joka oli saksaksi kirjoittanut " Komische Fälle heute! Kannst du bitte auch dies einmal bitte überprüfen. Miika hatte seine Unterlagen bei uns im Hotel abgeholt. Er hatte einen Single Use Chip.
Google kääntäjä ohjelmalla käänsin tekstin ja tajusin käyttäneeni kertakäyttö chippiä (ajanottosiru kengässä), joka ei ilmeisesti ollut toiminut. Mistään diskauksesta ei siis ollut kyse missään vaiheessa. Aiheesta kirjoitti SUL hiukan virheellisesti ilmeisesti omaa blogiani siteeraten. Asia oli silloin vielä hiukan epävarmaa ja arvelin asian tuolloin johtuvan juottohommista.

Tilanteen tarkastelun entistä mielenkiintoisemmaksi teki se, että Keskisuomalainen kirjoitti minusta otsikolla "Takalalla outo hylkäys Hampurin maratonilta". Varsinaisen mediahässäkän siis olen saanut aikaiseksi ja asia vaatinee korjauksen. Virallinen tulos järjestäjien tuloslistalla näkynee kuitenkin vasta loppuviikosta.

Tiistaipäivä kului mukavasti töitä tehden ja SUL:n juoksukoulua pitäen Antin kanssa. Sitä ennen olin Jounin kanssa käynyt vesijuoksemassa 45minuuttia. Muutama juoksuaskelkin tuli otettua juoksukoulun demo-osuudessa. Mukavaa oli nähdä innostuneita juoksun ystäviä.




6 kommenttia:

  1. Hieno juttu, että asia selvisi! Mulla on ollut sun puolesta maratonahdistuneisuus. Vaikka tavoite ei täyttynytkään, niin missään nimessä 2.24-veto ei ole waterloo. Sitten joskus myöhemmin, kun olet vetänyt vaikka 15 maraa tai yli 30 maraa (niin kuin Vaitsa), osaat arvostaa yksittäisten tulosten lisäksi myös maratonsarjaa, esim. jos olet takonut vaikka 10 maraa alle 2.25.

    VastaaPoista
  2. Hyvä selvitys! - mutta on mustaa mustalla, joten on eri vaikea näkyvyys nyt!

    VastaaPoista
  3. Salakirjoitusta! ;) Pitää "mustata" että muuttuu näkyväksi... On se miika aika jamesbond.

    t: KGB-mies karvalakilla varustettuna

    VastaaPoista
  4. mediahässäkän ? eiköhän ole HIEMAN liioteltu termi ! no huh huh !

    -media-alan ammattilainen-

    VastaaPoista
  5. Pistä tuo Keskisuomalaiselle, niin hyvällä onnella oikaisevat sitä uutistansa.

    VastaaPoista
  6. Katsotaan lukee Keskisuomalaisen toimittaja mun blogia tai SUL:n uutisia vai pitääkö asian tiimoilta pitää oikein pressitilaisuus!

    VastaaPoista