tiistai 2. maaliskuuta 2010

Erik

Erik tuli pariksi päiväksi kämpille annettuaan omansa pois kuunvaihteessa. Eilen juoksimme yhdessä viikon kovan harjoituksen 7x1.6km kierrosta Hipposhallin ympäri. Keli oli surkea, mutta ei pahimmasta päästä. Kuitenkin sellainen hiukan plussan puolella muutama sentti uutta lunta pyörätien pinnassa. Vauhti kiihtyi tasaisesti ja sykkeet siinä samalla. Taitaa mies olla kohtalaisessa kunnossa, kun sykkeet olivat melko matalalla ja jalat toimivat hyvin. Viimeisen kierroksen kirrasin kovaa 5.30 ja sykkeet jäivät alle 170. Päälle rullasin 5x100m hallin puolella.

Kämpille päästyäni parin ruisleivän jälkeen lähdin vielä hierontaan ja hyvän käsittelyn sain seurakaveri Juuso Sillanpäältä. Sain myös ohjeita vahvistaa selkää sen verran että se ei jatkuvasti jumiutuisi jatkossa. Talvella niitä ongelmia lähinnä tulee, kun juoksee liukkailla alustoilla. Tänään sitten palauteltiin numeroin 10+18. Yöllä satanutta parin sentin lumikerrosta ei koko päivänä aurattu pois ja koko lumenpinta asvalttiin asti alkoi pettää päivän mittaan. Kolmannen treenin tein pyöräilemällä aamulla hikihatussa Huhtasuolle ja keskussairaalalle. Tulkkihan ei saa olla myöhässä ja mulla noi lähtemiset jää aina viimetinkaan.

HTC kännykän ominaisuudet alkavat tulla tutuiksi. Google mapsin latitude eli kavereiden paikallistoiminto on aika vekkuli keksintö. Twitteri pelittää hyvin ja MySpaceen olen saanut toistaiseksi äitini liittymään :) Flickr on vielä kokeilematta. Näyttää siltä, että yhtenäiskulttuurin Suomi on valinnut Facebookin omakseen ja suunnilleen kaikki ovat sielä. Googlen sanakirja on myös ihan kokeilemisen arvoinen juttu puheäänen kanssa. Onko muita ideoita lukijoilla, mitä voisi testailla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti