torstai 18. maaliskuuta 2010

Tietokoneen kaijuttimista jumputtaa hollantilainen dj-artisti Armin van Buuren. Mieli rentoutuu treenin ja työpäivän jälkeen. Viikonlopun kisa ramaisi vielä sen verran kroppaa tänään, että puoleltapäivin kävin huilimassa tulkkikeskuksen sohvilla ja iltapäivällä kämpille päästyäni otin toiset nokkaunet.

Eilen palauttelin numeroin 12+2x100m ja 13+5x100m hipposhalli+3km. Päivällä olin käynyt hierojalla ja tehnyt töitä jonkin verran. Enemmänkin olisin tällä viikolla voinut tulkkailla, mutta töitä tehdään tilausten mukaan. Melko lailla optimi on meikäläisen työn ja urheilun tasapaino tällä hetkellä. Se toki näkyy tilipussissa, mutta kyllähän sitä duunia kerkiää vielä vääntämään. Juoksulenkkejäkin kyllä ehtii, mutta ennätystenteon aika on nyt.

Tämän päivän juoksusetti oli 8km+2x100m sekä 2km+13km reipasta 3.44-3.54+2km verkkaa. Keli oli talvinen, kun vastapalloon juoksin lumipyryä vastaan. Kaatumisia tai edes liukastumisia ei tapahtunut eli sen puolesta treeni meni nappiin.

Tossa vieressä on päivän Keskisuomalaisessa kirjoitettu juttu.

3 kommenttia:

  1. Olisi nyt voineet vähän pidemmän jutun kirjoittaa Haagin kisasta ja Miikan ennätysjuoksusta.

    Ei varmaan huomisessa Keskisuomalaisessa noin lyhyesti kuitata Jypin SM-liigan runkosarjan kärkipaikkaa tai D-teamin mestiksen finaalipaikkaa.

    VastaaPoista
  2. Juu vähintään keskiaukeama olisi pitänyt varata. Ja varmuuden vuoksi pari sivua urheilun puolelta siihen päälle. 66min puolikashan on sen verran maaginen veto, että siinä maailma pysähtyy.

    VastaaPoista
  3. Heh heh. Huumori miehiä riittää täällä mun palstoilla!

    :anonyymi

    VastaaPoista