maanantai 15. maaliskuuta 2010

Kotiutuminen suomenmaahan on suoritettu. Aamulla oli aikainen herääminen ja koko päivä meni käytännössä matkustaessa. Illalla olin hiukan ennen kahdeksaa Jyväskylässä ja päätin olla menemättä iltalenkille. Heti huomenna olisi tarkoitus juosta kevyttä hiukan pidenpään ja käydä illasta vaikka hiihtämässä. Sen verran on jalat kipeänä eilisestä skabasta, että keskiviikon kevyt hieronta tulee sopivaan saumaan. Jännä juttu, että vaikka kyseessä oli "vain" 21km kisa niin jalat oli aika kipeänä tänään. Ehkä se kertoo siitä että mies sai itsestään tarpeeksi irti.

Illalla katselin järjestäjien nettisivuja ja löysin sieltä videoita, jotka näyttää taivallusta reitin varrelta sekä maaliintulon. Aika laillaa on toi dokumentointi muutenkin kehittynyt viime vuosina. Frankfurtista 2004 muistan nähneeni jonkin videonpätkän, mutta sen itselle saaminen olisi vaatinut ison tukun euroja ja jätin sillä kertaa ostamatta. Valokuvan sen sijaan ostin sekä teetätin kuvani oikein hiirimatolle. Siinä se on ollut pöydällä siitä lähtien!

3 kommenttia:

  1. Hyvin näkee SUL:n arvostuksen kestävyysjuoksua kohtaan, kun eivät ole vaivautuneet kirjoittamaan riviäkään Haagin puolikkaasta. Sentään juoksit kauden kotimaisen kärkituloksen.

    VastaaPoista
  2. Tuolla oikeassa laidassa kuvasi vieressä on vielä vanha tulos puolikkaasta maratonista...

    VastaaPoista
  3. Onnittelut hienosta juoksusta ja PB:stä!

    VastaaPoista