maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kevyt hölkkä jatkuu. Tarkoitus oli tänään iskeä kovempaa harjoitusta, mutta otin kahdet päiväunet melkoisella koomalla ja päättelin kropan vaativan kevyttä. Toiselta kauneusunelta herääminen jäi melkein tekemättä kokonaan, sen verran mies oli puhki.

Päivällä olimme Antin kanssa fillaroineet Lidliin ostamaan pojille ruokaa. Mukaan tarttui kilokaupalla jauhelihaa, lasagnea sekä kanansuikaleita. Vuokrasimme myös polkupyörät hintaan a yksi euro vuorokausi parin viikon ajaksi.

Olen funtsinut miksi olotila on niin nihkeä. Syitä lienee lämpö, meren aiheuttama kosteus ja tietenkin se lentsu. Viimeksi pari vuotta sitten iski myös tauti päälle heti Faroon laskeuduttua. Sillon sain harjoiteltua kaksi viikkoa nousujohteisesti ja SM-maantiellä olin ihan hyvässä iskussa.

Päivän setti olis siis aamulla 10km+5x100m ja illalla 15km+6x100m terävästi. Monte Gordon maastot alkavat tulla tutuksi. Maastot ovat periaatteessa hyvät ja hyvää kovapohjaista baanaa riittää eikä mäkiä ole haitaksi asti. Ultramaratoonarin 200+ viikoille saattaisi teitä olla liian vähän tarjolla.

Laitoin eilen nettiin myös treeniohjelmani. Lukea saa jos kiinnostaa ja ei niissä mitään salaisuuksia ole.

2 kommenttia:

  1. Asiasta ohi menee,mutta Tirunesh Dibaba nakyi eilen eldoretissa,tarkemmin Testimony School lahella.Haki kai parempia treenimaastoja kun etiopiassa ei hyvia mestoja loydy;-)

    VastaaPoista
  2. Nyt en aivan täysin usko. Mitä Tirunesh tekisi Elrodetissa? Luulen että samannäköinen tsiksi oli kyseessä..

    VastaaPoista