keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Meikä alkaa saada julkisuutta vähän joka suunnalta. Oheisessa SuurJyväskylä-lehden haastattelussa haastateltiin pakolaisperhettä ja sain kunnian toimia tulkkina. Tulkin urani kohokohta on ehkä kuitenkin Keski-Suomen keisarin Mauri Pekkarisen tulkkaaminen..

Laiffi Månte Gårdåssa etenee tasaisen tappavaan tahtiinsa. Aamu meni hi, ukan plörinäksi kun heräsimme vasta puoli kymmenen aikaan. Ei siinä mitään, mutta kun nukkumaan tuli mentyä kymmenen jälkeen. Siitä voi kukin laskea nukutut tunnit. Aamulenkki oli hiukan tukkoinen ja juoksin 55minuuttia jo varsin kuumassa säässä. Päälle tein sen normaalin 4x100m.

Päivällä oli tarkoitus tehdä toinen keikka Lidliin, mutta työkiireet estivät sen keikan. Onneksi on noita leiripäiviä silti vielä jäljellä. Pakollisen nettikahvilakeikan jälkeen oli iltareenin aika. Tarkoitus oli juosta 20km kiihtyvänä ja melkein onnistuin. Vauhti oli varsin hyvää 4.30 ja allekin. Kun tulin vauhtibaanalle alkoi vauhti kiihtymään 3.50 hujakoille. En kuitenkaan vielä voinut juosta suoraan kämpille vaan oli heitettävä pieni lisälenkki. Siinä vauhti hiukan hidastui ja kiihtyvä ei siis täysin ollut onnistunut. Olotila oli ihan ok, vaikka hengitys teki töitä hiukan kevyemmissäkin vauhdeissa. Luulisin sen johtuvan kosteudesta ja lämmöstä. Sykkeet eivät onneksi ole korkealla, mikä on hyvä merkki. Valmistautuminen maratonille jatkuu toiveikkain mielin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti