maanantai 29. maaliskuuta 2010

Maanantaipäivä oli jälleen kovan treenin päivä. Aamulenkin juoksin Antin kanssa kevyttä 55min ja päälle rullasin 2x100m. Jalat tuntuivat sen verran hyviltä, että tein myös omaa liikkuvuussettiä. Se pitää sisällään ennaltamääräämättömän määrän polvennosto- ja pakarajuoksua. Lisäksi ohjelmassa on jalkojen heiluttelua, venyttelyä ja syväkyykkyhyppyjä. Saatan tällä leirillä uskaltaa myös loikkia jossain vaiheessa.

Päivä meni jälleen aivan liian nopeasti ja iltatreenin aika koitti. Olin ehtinyt netissä roikkumaan sen verran mitä läppärin akku kesti, kun piti mennä jo kämpille huilimaan ennen treeniä. Mukaan sain tällä kertaa Riku Marttisen ja olin iloinen, että treeniseurasta.

Kahden kilometrin pätkät tuulisissa olosuhteissa maastossa kulkivat seuraavasti: 6.43 heleposti 162 keskisykkeellä. Sitten 6.45 168 sykkeellä. Sitten hiukan kiristettiin aikaan 6.31 ja 6.36 sykkeet 171 ja 174. Vikat kaksi kilsaa sain tintata yksin ja nyppäsin sen 6.09 ja sykekin läheni jo 179:ta. Matka sinänsähän oli vain kymppi ja ei maratonille riitä mihinkään. Hyvä treeni kuitenkin ottaen huomioon, että maastopätkä ei ole maailman nopein. Loppuaika oli jotain 32.50.

Loppuhöntsyilyt sisälsivät 5x100m terävästi Lehtisen ja Marttisen vanavedessä. Illalla pohkeissa tuntui kireyttä, mikä mulle ei ole tavallista. Pitää päästä siitäkin vaivasta eroon ennen maratonia ja tehdä painavemmilla lenkkareilla viikon vikat treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti