perjantai 19. maaliskuuta 2010

Portugali leiri tekee tuloaan uhkaavasti. Tällä kertaa positiivisessa mielessä, sillä pitävälle alustalle pääseminen on sen verran arvokas asia josta kannattaa tällä hetkellä hiukan maksaakin. Rotterdamin maratoniin ei ole aikaa kuin se kolme viikkoa ja yhtään ylimääräistä jumia tai vammaa ei huvittaisi enään hankkia. Flunssa tulee nyt jos on tullakseen ja itse asiassa tänään oli jo hiukan tuntemuksia. Aamupäivän treenin sain tehtyä kovalla tsempillä ja aktiivisella sängyllä makoilulla. Ajattelin ensin juoksevani reilun tunnin, mutta puristin sen parikymppiä koska tiesin iltapäivästä tulevan levon. Neljän näppäimillä, heti töiden jälkeen, hyppäsin junaan ja tulin tänne veljeni luokse Helsinkiin. Huomenna puolen päivän aikoihin olisi lento Faroon Lontoon kautta ja ajattelin että ehdin edes kunnon aamulenkin tehdä huomenna. Muuten on pakko ottaa vielä hiukan kevyemmin. Väsyneeseen kroppaan kun kaikki tauditkin helposti iskevät.

Seuraava päivitys Monte Gordosta!

3 kommenttia:

  1. Pistähän vähä etukätee näytille mitä kovempia treenejä on tulossa niin helpottaa mahdollisien yhteistreenien tekemistä. Omia kovempia treenejä Monte Gordossa voi kahtella ens viikolla mun sivuilta. Tuun sinne 27.3.
    Riku

    VastaaPoista
  2. No, eipä nähty Farossa.
    Olin samoihin aikoihin palaamassa kolmen viikon juoksulomalta ja odottelin konetta Lissaboniin.

    Viimeiset pari viikkoa ollut Algarvessa tosi hyvät kelit ja tuntuu vain lämpenevän. Niin ja onnittelut ennätyksestä! Minä palaan liukastelemaan Jyväskylään.

    AS

    VastaaPoista
  3. Moi, joo laitan programia nettiin.
    Jees nyt älysin kuka on AS! Toivottavasti oli hyvä ja onnistunut leiri!

    VastaaPoista