lauantai 27. maaliskuuta 2010

Herkkyys kaukana

Eilinen treenimäärä oli 20 (10sek spurtteja välissä)+11+4x100. Olin toivonut saavani hieronnan iltapäivälle, mutta lauantaille se meni väkisin. Ei sen puoleen, kyllä sitä yhden päivän jaksaa odottaa. Jalat vaan ovat aika tukossa ja tänään pitäisi rullailla kaksisatasia melkoinen määrä. Kyllä ne jaksaa vääntää, mutta herkkyys on kaukana. Toisaalta tässä ollaan maratonille valmistautumassakin…

Aamun lenkin jyräsin yksin menemään oikein hiljaa. Niin hiljaa, että Hässelbyn ruotsalaisjunnutkin menivät ohi. Ohitusvaiheessa vähän vilkuilin, josko pojista olisi juttumiehiksi, mutta näyttää sama tauti vaivaava kuin meitä suomalaisiakin. Tietääkseni Hässelby on Trolhättanin kaupungin vieressä, missä sijaitsee Volvon ym. tehtaat. Siellä asuu paljon Suomesta muuttaneita ja ovat varmaan mennessään vieneet perusjäykkyyden.

Metsässä juostessa huomasin ensimmäistä kertaa lintujen laulavan. Suomessa sama konsertti kuuluu toukokuun lopulla aamulenkeillä. Hiukan jos osaa fiilistellä luonnon eloon heräämisellä saa siitä voimia myös omiin reeneihin.

[update] Päivän treeni jumitila huomioon ottaen kulki hyvin. Piti juosta 2x10x200m ja tein 10+5x200m kun tuli ekat vedot juostua hiukan liian kovaa. Treeni tehtiin pyörätiellä myötäiseen Anssin kanssa. Illalla pääsin kunnon moukarointihierontaan ja maraton on ehkä sittenkin pelastettu. Jalat olivat kohtalaisen jumissa ja eiköhän ne sula kahden viikon aikana..

2 kommenttia:

  1. Joskus hyvä irrottava treeni on parempi kuin "moukarihieronta" Pääasia on kuitenkin että juoksu kulkee.
    Markon kanssa hieman arveltiin sinun Rotterdamin aikaa. Vaikka kuinka kiinostaisi niin en/emme anna ennakko lausuntoa ;)
    Nythän sinulla on jo käytännössä kakat housussa. Näillä mennään. Enää voi vain mokata...

    VastaaPoista
  2. Mitä se Jari siellä mussuttaa? En mä mitään maratonia juokse. Etkö muista, että multa se onnistuu keskimäärin vain joka toinen vuosi?

    VastaaPoista