keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Erikin kanssa tuli kuluneen parin päivän aikana keskusteltua monenlaisista asioista. Esimerkiksi elämän pienista ja suurista valinnoista sekä tulevaisuuden toivomuksista. Mielenkiintoista oli havaita, että joku muukin funtsii samoja asioita. Erikin kohdalla iso muutos oli paluu Saksaan melko pysyvästi viiden vuoden Suomessa asumisen jälkeen. Kyllä siinä väkistenkin miettii monenlaisia juttuja. Omasta kokemuksesta tiedän, että muutto on aina iso prosessi. Jätät jotain taaksesi ja joudut pohtimaan tekemiäsi päätöksiä.

Pohdiskelu jatkui iltalenkillä vanhan kaverini Jukka Rahkosen kanssa. Juoksimme lähes auraamattomia pyöräteitä Palokan kautta aina välillä autotiellä juosten. Keskustelu liikkui urheilusektorilla, mutta myös muita teemoja käsiteltiin. Sen verran saivat aivonystyrätkin ärsykettä, että puolitoista tuntia meni sohjossa polkien lähes huomaamatta.

Päivällä olin jo miettinyt vaihtavani juoksulenkin hiihtoon. Lisäksi olo oli harvinaisen väsynyt ja arvelin flunssan painavan päälle. Lähipäivät kertovat pysyykö mies terveiden kirjoissa Haagiin saakka. Motivaatiokuvana foto Timket-juhlan aikaan Etiopianmestoilta. Jari selkeästi haikailee ajatuksissaan Suomen talveen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti