maanantai 29. maaliskuuta 2010

sunnuntai


Sunnuntaina on aikaa valokuvaukselle. Varsinkin jos kolmenkympin lenkki on juostuna pois jo aamupäivällä. Yön aikana siirryttiin kesäaikaan ja itselle se tuli täytenä yllätyksenä. Ajatuksena oli ehtiä juosta pitkä lenkki ennen MM-maastoja. Kävi niin, että ehdin näkemään ainoastaan miesten kisan. Kenialle meni voitto ja Eldoretin Clique hotellissa oli varmaan ilo ylimmillään. Viime keväänä ainakin paikka oli aivan täynnä ja Daily Nation-lehden toimittajakin oli paikalla. Silloin eivät miehet pärjänneet ja pettymys oli tietysti valtaisa.

Oma lenkki kulki maltillisilla vauhdeilla ihan kohtalaisesti. Sykkeet ovat edelleen matalat, mutta jaloissa edelleen pientä tukkoisuutta. Eilinen hieronta ehkä hiukan väsytti jaloissa, mutta luulen että ensi viikon aikana saadaan kroppa säädettyä hyvään iskuun. Kunnossa ei ainakaan pitäisi olla vikaa..

Kävimme iltapäivästä kahveella ja kakulla. Hintataso näissä elintarvikkeissa on varsin edullinen. Pyörähdimme myös rannalla, mistä sain napattua hyviä kuvia. Tässä muutama näytille.

Illalla oli suomalaisen kestävyysjuoksun palaveri. Perinteisessä viikkopalaverissä käytiin läpi perusasiat ja kuten näkyy herrasmiehet istuvat!

3 kommenttia:

  1. Tuosta keskimmäisestä kuvasta olisi voinut laittaa alastulon ja arvaan, että ei ihan kantanut tuo hyppy lätäkön yli.

    T. S

    VastaaPoista
  2. Hyvä kuva = siinä on 6 valmennettavaani!

    -kestokoutsi-

    VastaaPoista
  3. Joo hyvin lätsähti. Sen kuvan voin laittaa seuraavaksi maratonin jälkeen- täysi pommi!

    VastaaPoista