torstai 5. marraskuuta 2009

Valmistelut lauantain PM-maastoja varten alkaa olla tehtynä. Eilen oli hieronta ja sekä kevyt päivä. Aamulla ysi ja illalla kymppi mennessäni Anterolle saunomaan. Töiden jälkeen otin pitkät päikkärit ja heräsin kun pimeä oli jo tullut. Teki mieli jatkaa seuraavaan aamuun asti, mutta järki käski toisin. Työkeikallani neuvolaan olisin saanut ylijäämä sikainfluenssa rokotteenkin, mutta kieltäydyin siitä kuultuani, että jopa kova kuume voi tulla sivuvaikutuksena. Vähintään tulisi kipeä käsivarsi ja kropan reaktioita lääkeaineeseen. Päätin jättää tällä kertaa väliin, kun lauantaina on tärkeä kilpailu. Jos rokotetta tarjotaan myöhemmin työpaikan kautta saatan sen ottaakin. Edessä kun on Japanin reissua ja muuta.

Päivän valmistavaan harjoitukseen viime viikon tapaan kuului 6x200m hölkkäpalautuksella. Siinä missä viimeksi tyydyin 32 sekunnin vauhteihin tänään mentiin jo alle 30 sekunnin. Tuntuma juoksuun oli parempi ja kroppa herkemmässä kunnossa. Siitä ei ole tietoa näkyykö se parempana kisasuorituksena kyseessä kun on 9km maastossa. Etukäteen veikattuna kisasta tulee kyllä kova, eikä ole yhtään häpeä jos ei heti kympin sakkiin sovi. Tarkoituksena on kuitenkin aloittaa rivakasti ja pyrkiä pitämään asemat. Matkan edetessä sitten pyrin poimimaan kavereita, mutta kisa on kuitenkin aina kisa eikä etukäteen voi käsikirjoitusta laatia. Huomiselle on kuitenkin luvattu lumisadetta joka sulaa pois ja muuttuu sohjoksi Etelä-Suomessa. Piikkareille siis saattaa olla käyttöä, vaikka välillä jo ajattelin juoksevani tossuilla alustan ollessa kova ja jäinen. Kauden 2009 spekulaatiot PM-maastojen kohdalta on käyty ja seuraavaksi on siirryttävä sanoista tekoihin. Ylläoleva kuva piristäköön muistia viime vuoden skabasta.

9 kommenttia:

  1. Rentoa vahvaa menoa lauantaina!

    Onneksi ette juokse tänään, etelä-Suomessakin kun on tosiliukasta.

    ayla

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä lauantaille! Tänne Etelä-Suomeen satoi jo eilen ensilumet.

    T. S

    VastaaPoista
  3. Hahahaa...
    Pitääkö lähteä mihinkään mettiin juoksemaan ilman suksia. Tulispa lunta ihan esterinä. Nii olisin onnellinen. Ei ole katujuoksijan laji tuo maastokyrsäily!

    An(t)ti-Kenia

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä Miika! Ei armoa kropalle...

    VastaaPoista
  5. Siis mitä, oletko menossa Japaniin?

    VastaaPoista
  6. Onnea ja voimia hyvään juoksuun.

    Ihmettelen myös, että missä ja terveydenhoitohenkilöstönkö? vai minkäs riskiryhmän rokotetta sinulle jo ois annettu!

    VastaaPoista
  7. Zeta, salasana on Chiba. Tiedote asian tiimoilta myöhemmin. :)

    VastaaPoista
  8. Neuvolasta jäi ylimääräinen seuraavana päivänä vanhaksi menevä rokote. Sitä mulle tarjottiin. Näin jälkikäteen ajateltuna olis kannattanut ottaa.

    VastaaPoista