sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Päivän projektit suoritettu. Koko päivä niihin menikin. Ruhtinaallisten 11 tunnin yöunien jälkeen pitkällelenkille lähti kerrankin palautunut mies. Lenkkiseuraksi kelpuutin Antti Leskisen, Juha Puttosen ja Jouni Haataisen. Tarpeeksi tasokasta seuraa siis oli tarjolla vaikka lenkin puolessa välissä vitsimielessä totesinkin, mistä löytää tarpeeksi kovia juoksijoita suomenmaahan. Huipulle pyrkivän pitää näköjään olla tarpeeksi kovapäinen, lahjakas ja hiukan omaperäinenkin. Tasapaksut persoonallisuudet eivät kärkikahinoissa mellasta. Yksilölajien edustajissa heitä on, mutta on myös hyvin vaihteleva skaala persoonallisuuksia. Samaan sunnuntailenkkiin he suurine egoineen kuitenkin mahtuvat. Ei nyt vaan, leikkiä laskin :)

Sunnuntaipäivän tavoite oli suorittaa yksi henkilöhaastattelu Juoksija-lehteen. Sen verran voin paljastaa, että kyseessä oli harmonikkataitelija. Aineiston kerättyäni eli haastattelun suoritettuani kirjoitin kämpillä jutun kasaan ja olen varsin tyytyväinen haastatteluuni. Tapasin mielenkiintoisen persoonan ja huomasin jälleen kuinka erilaisia mutta samalla samanlaisia ihmisiä maapallolle sopii. Jokainen leipoo oman kakkunsa ja pääasia on, että pyrkii elämässään eteenpäin.

Seurakaveri Henri Manninen pisteli Hakunilassa kovan maantiekympin ajan: 30.14. Aika on kauden kotimainen kärkiaika Suomessa! Finnairin huomenna alkava lakko asettaa kysymysmerkkejä torstain Japanin lennolle. Tarkkana pitää olla muutenkin jos aikoo terveenä pysyä. Joo kohta pääsee taas hiihtämään. Pakko oli vielä laittaa toi Mannisen ja Hambergin vahva etunoja. Taitavat pojat olla lähdössä melkoiselle sprinttimatkalle kun noin on alhainen on lähtöasento!

3 kommenttia:

  1. Hieno kuva. Eikös ainakin Happo ole pikamatkojen menijä ;)

    T. S

    VastaaPoista
  2. Happo ja Henri ovat kuunnelleet Vormiston neuvoja :). http://www.youtube.com/watch?v=x68GYdQrxGg
    "Kymppitonnin lähtö on yleisesti ottaen aika aliarvostettu ... Räjähtävä lähtö ja heti täysillä ... Se on kauhee murennus henkisesti muille."

    VastaaPoista
  3. Hmm. juoksevaa harmonikkataiteilijaa ei tule mieleen, mutta afrikkataustan omaava kylläkin. Mielenkiintoista.

    VastaaPoista