tiistai 17. marraskuuta 2009

Kananugetteja ja nuudeleita. Siinä sinkkumiehen palautusateria. Sen sijaan, että olisin truutannut joukkoon ketsuppia keksin tällä kertaa lisätä pähkinöitä, tuota mainiota proteiinin lähdettä. Juoksulenkki kulki sen verran tukkoisesti illalla, mistä voi päätellä pienoisen väsymyksen. Alkulenkistä juoksin maastossa. Ajattelin, että jos kerta pyörätiet ovat sulia eikä metsässä näytä juurikaan lunta olevan, ovat myös pururadat juostavassa kunnossa. Eivät olleet, sillä lumi oli siihen malliin tamppautunut, että rohkeimmat olivat kokeilleet hiihtoakin. Juoksu meni lipsutteluksi ja nivusissa hiukan kiristelin. Siirryin asvaltille ja askel tökki hieman alkumatkasta. Ei kulkenut juoksu oikeastaan missään vaiheessa ja tyydyin ajallisesti 1.20 mittaiseen lenkkiin. Aamulla olin juossut 9km.

Finnairin lakko taitaa päättyä kreivin aikaan sopivasti ennen torstaita. Nipponin valloitus saattaa sittenkin onnistua. Jos pääsen kympin juoksemaan pitää koittaa kepittää mahdollisimman hyvä aika. Japskit ovat kuulemma kovia Suomi faneja. En tiedä mikä meissä suomalaisissa on kiinnostavaa, mutta otetaan siitäkin selvää. Toi kuva on veteraanihalleista 2005. Kuten kuvasta näkyy huumori on pois ainakin lähtöviivalla, jos nyt noin muuten veteraanit osaavat suhtautua kilpaurheiluun sopivan rennosti.

6 kommenttia:

  1. Paljos sulle tulee viikossa kilsoja? Kovia harjoituksiakaan et näytä tänne kovin usein laittavan


    nimim. "mitäs se mulle kuuluu"

    VastaaPoista
  2. Sellaiset 140-170. En laske tarkkoja viikkokilometrejä, mutta merkkaan kaikki reenit päiväkirjaan.

    VastaaPoista
  3. Japanilaiset eivät ole suomi-faneja. Tosin se on kyllä totta, että suomalaisten mielestä ne ovat.

    T. Tosi-ko-se-se-ko

    VastaaPoista
  4. Onneksi tosiaan tuo Finnairn lakko loppui jo ennen tuota reissua, ettei aikaa tuhraantunut korvaavien lentovuorojen etsimiseen.

    Tsemppiä Japanin reissuun ja tietysti kisaan!

    T. S

    VastaaPoista
  5. Onnea Japanin kisaan ja reissuun muutenkin! Japani on hieno maa.

    VastaaPoista
  6. Ihanaa vaihtelua että pääset täältä pimeydestä edes vähäksi aikaa pois.

    Aurinkoista matkaa!

    T. ayla

    VastaaPoista