lauantai 14. marraskuuta 2009

Tylsällekin kaverille voi yhden päivän aikana sattua kaikenlaista, mistä hän voi kirjoittaa. Eri asia on jaksaako niitä kukaan lukea. Omalla kohdalla päivittäin käy kuitenkin 200 sitkeää lukijaa tsiigaamassa kuulumiseni. En tiedä johtuuko ne siitä, että olen SM-mitalisti vai siittä että tarpeeksi omaperäinen kaveri. Jatkakaa kuitenin samaan malliin ja muistakaan napsutella noita mainoksiakin!

Lauantaipäivä kului töiden merkeissä. Yhteensä sain kulutettua yhteen puhelintulkkaukseen lähes kuusi tuntia. Viranomainen oli alustavasti varannut vain kolme tuntia, mutta asiaa tuntui riittävän. Välissä ehdin onneksi pitämään lounastauon ja sen jälkeen tulkkaus soljui jälleen sujuvasti. Kirjoitin jatkuvasti muistiin avainsanoja ja ehdin muutaman uuden sanan tarkistamaan sanakirjastakin. Vaitiolovelvollinen ja puolueeton tulkki ei voi kertoa sen tarkemmin tilanteista tai asiakkaista, mutta voin sanoa vaihtelevuutta riittävän. Tossa mun työnantajan nettisivut. Palkoista sen verran, että tuon verran ei todellakaan jää käteen tulkatusta tunnista, mutta paremmin silti kuin kuin kaupan kassalla jos istuisin. Haaveena on joskus päästä takaisin Afrikkaan töihin tulkiksi tai joksikin muuksi.

Päivän löytö oli älytä lähteä treenaamaan Hipposhallille (käykää kattomassa halliennätykset) sen sijaan että olisin lipsutellut ulkona. Ohjelmassa oli hieman reippaampaa ja päätin juosta 5km 5.20 vauhdilla. Mopo alkoi heti keuliminaan hiukan liikaa ja vauhdiksi tasaantui 3.15 viimeisen tonnin kulkiessa 3.10. Syke oli hiukan anakynnyksen yläpuolella eli 170. Päälle rykäsin vielä viisi kaksisatasta samalla palautuksella aikoihin 32sek. Hallilla oli JKU:n muitakin urheilijoita ja kipeäksi eilen JKU:n gaalatilaisuudessa ilmoitettu Osku Torro ylitti 220 korkeudessa olleen riman ihan tosta vaan. JKU:n puheenjohtaja Antti Mero oli myös paikalla hölkyttelemässä ja kehui askeltani freesiksi. Muuten hallilla oli melko hiljaista ottaen huomioon, että oli lauantai-ilta.

3 kommenttia:

  1. "" Taitaa muuten Teivo Cup jäädä juoksematta. Kelit kun ovat surkeat ja rahaa palaisi ainakin se 50 euroa testikisareissuun."""

    keli on vakio kaikille # kuoro, sehän antaa kovuutta #
    ps. ota yhteyttä kun olet tulossa...

    VastaaPoista
  2. kirjoitit:En tiedä johtuuko ne siitä, että olen SM-mitalisti vai siittä että tarpeeksi omaperäinen kaveri.
    VASTAUS: ei kummastakaan, vaan siitä, että olet niitä harvoja jotka viitsivät päivittää juoksuaiheista blogiaan riittävän usein...

    - tarkkailija-

    VastaaPoista
  3. Kiitos Miika että infoat terveydentilastani täällä blogissasi, nyt neljä nylkkyä tietää että olen ollut kipeenä perjantaina :D

    VastaaPoista