lauantai 9. elokuuta 2008

Paljon on taas ehtinyt muutamassa päivässä tapahtua. Eilen tosiaan paineltiin Erikin kanssa Pirkkalan kentälle. Sen verran oli sateinen päivä ja olympialaisten avajaisetkin tulivat telkkarista, että en perjantain toista lenkkiä ehtinyt tehdä. Toisaalta aamulla oli hieronta ja tukkoiset koivet eivät olisi niin hyvin palautunut Inkiläisen käsittelystä. Kaveri osaa hommansa. Kuulemma syksyllä räjähtää pankki Nykin maratonilla...

Illalla siis Frankfurtiin, missä yö lentokenttähotellissa. Kello oli jo melkein puolen yön ja seuraavan kerran lenkkareita ulkoilutettiin aamulla 6.30. Se tapahtui vanhan sotilaslentokentän maastossa vanhoja kasarmirakennuksia kierrellen. On siellä joskus ollut aikamoiset setit naton sotilaita. Mietittiin Erikin kanssa että ostais yhden parakin ja toisi sinne kenialaisia juoksijoita, jotka singahtelisivat juoksemaan hyvien yhteyksien lentokentältä ympäri Eurooppaa rahaa tienaamaan. Manageri tietysti ottaisi oman siivunsa. Toteuttamisen arvoinen idea? Toinen parempi bisnesidea olisi perustaa konditoria-kakkuputiikki Jyväskylän yliopistonkadulle ja myydä paakkelseja edulliseen opiskelijahintaan. Niitä pizzerioita kun on jo vähän joka nurkassa. Vai kuka väittää, että herkulliset saherkakut ym kuivakakut eivät maistuisi? Voisivat käydä lounaastakin jos tarpeeksi ison palan maistaisi. Viime talvena e-Afrikassa ite tempasin palan porkkanakakkua ja nälkä lähti sillä ja reenit kulki hyvin.

Kuvassa mättämäni sushi annos. Ihan hyvää ja varsinkin terveellistä juoksijalle. Toinen vaihtoehto oli mäkkärin käkkärit. Jyväskylässä oli vähän aikaa Japanilainen ravintola, mutta lopetti toimintansa ilmeisesti kannattamattomuuden vuoksi.

1 kommentti:

  1. ha! Harmi ettet juossu paremmin, sillä kultamitali olisi ollut aivan varma

    VastaaPoista