lauantai 16. elokuuta 2008

Kohtalaisen rankkaa puuhaa tää reenaaminenkin. Eilen naisten 10000 metrin innoittamina lähdimme tekemään omaa treeniä. Yllättäen juuri silloin alkoi sadella vettä ja lämpöäkin oli vain +6 astetta. Ohjelmassa oli 3km verryttelyä+ 2x100m+ 10x400m n.70 sekuntiin 2min palautuksella. Padon luona on tasainen pätkä, mutta jouduimme Miken kanssa vetämään hieman mutu tuntumalla 400m. Vettä siis sateli ja olo oli kuin uitetulla koiralla. Mielenkiintoista juoksussa oli että ensimmäinen sata metriä meni todella helposti, mutta loppumatkasta alkoi aina kyllä tuntua keuhkoissa. Treeni antoi kuitenkin hyvät stimmungin jaloille ja ylläpitää kykyä juosta kovempiakin vauhteja. Täällä kun ylämäissä juostessa vauhti saattaa olla 6min/km.

Ilta hurahti perinteisesti olympiatuloksia selatessa. Uusiä löytöjä oli Evilän, Tapio Rautavaaran ja ennenkaikkea Pekingin nettisivut. Niiden sisältö ei ainakaan heti lopu kesken. Mielenkiintoinen löytö oli vapaaehtoiset kohta. Mieleen tuli oma attaseana toimiminen Helsingin MM-kisoissa.

Tänään aamulla juoksin tunnissa 12km ja illalla vedän ehkä reippaampaa. Itävallan säätä voi tsekata linkistä. Eilisen aikana sateli lunta lähivuorelle. Nyt keli onneksi kirkastuu, mutta aamulenkki piti tehdä vielä vesisateessa. Käykää klikkailemassa mulle rahaa google mainosta napsauttamalla :)

2 kommenttia:

  1. Terkut Amerikasta pojille sinne! Toivotan lämpöisiä kelejä sinne, täällä riittää reilut +30. Tähän asti täällä myös so far so good.

    VastaaPoista
  2. Google mainoksen linkki ei oikein näytä toimivan..

    VastaaPoista