tiistai 12. elokuuta 2008

Elämä Kuhtaissa alkaa jo olla perussettiä. Kelit on ollut mukavan aurinkoiset ja lämpöä sen verran että sortseissa tarkenee. Lähikukkuloihin olemme tutustuneet kävelylenkeillä ja upeisiin maisemiin ei kerta kaikkiaan kyllästy. Talvella paikka näyttää varmaan aivan erilaiselta ja suksia on rivissä talojen seinillä. Osa hotelleista ja ravintoloista on nyt kiinni, mikä tekee kylästä hiljaisen. Kuulemma vain 12 ihmistä asuu vakituisesti Kuhtaissa. Paikan korkeus on 2020 ja lähivuorten 2600-2800. Niihin pääsee hissillä tai kävellen. Näin kesäaikaan vain yksi hissi taitaa olla toiminnassa ja meno-paluu maksaa 11e.

Tasaisin lenkkipaikka on 2,4km kierros padolla ja siinä vedin eilen kolme kierrosta kiihtyvää. Syke 150->170. Polar ei jostain syystä ottanyt väliaikoja, mutta keskivauhdiksi sain 3.30. Jalat toimivat erinomaisesti ja hengitys teki kohtalaisesti töitä. Kaikin puolin hyvä harjoitus. Pikku hiljaa lisään vauhteja ja kierroksia. Aiottu 4x2km jäi tekemättä, kun Insbruckiin lähtijöitä ei löytynyt. Siellä 600m korkeudessa yliopiston lähellä pitäisi olla urheilukenttä.

Tänään on perus lenkkipäivä 8+ 12-15. Huvittavaa on että 40minuutissa ei täällä ehdi juosta kahdeksaa kilsaa. Sen verran mäet hidastavat vauhtia eikä alamäkeen kannata tykittää ylirytmiä. Meidän majapaikan edessä on tasainen asvalttipätkä ja siinä on hyvä vedellä loppusatasia ja hakea rentoutta. Periaatteessa siinä voi vetää 200-400m vetojakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti