tiistai 19. elokuuta 2008

Meikä on kunnossa, mitä sitä suotta nöyristelemäänkään. Sen todisti tämän päiväinen treenikin. Ohjelmassa oli 10x1000m aamukymmeneltä 100m alempana padolla. Matka oli mitattu moneen kertaan gepsillä ja podilla ja mitta oli 1km tai 1km ja 10m. Kauheesti ei aamulla huvittanut ja västyttikin, mutta taas tuli puristettua hyvin. Itse asiassa reeni oli Miken valmentajan suunnittelema, mutta ajattelin sen sopivan minullekin. Itellä olis ollut 4x2000m ja olisin tehnyt sen mielelläni radalla Insbruckissa, mutta sinne lähtijöitä ei löytynyt enkä viitsinyt lähteä ite sompailemaan.

Reeni oli siis kymmenen kertaa tonni kahden minuutun hissuttelu palautuksella. Verryttelyä alle 4km ja 3x100m avaria. Maraton tossut jalkaan ja baanalle. Eka tonni 3.07 seuraavat 3.12, 3.11, 3.08, 3.12, 3.05, 3.17, 3.05, 3.14 ja 3.00. Kyllähän 1900m korkeutta tuntui jossain ja välillä jopa tossua painoi, mutta kohtuu rennosti pystyi painelemaan. Lopussa piti välillä mummoja väistellä ja siitä pari hitaampaa tonnia. Viimeisen rutistin kohtalaisesti ja se tulikin parhaiten. Sen jälkeen piti vähän jo nojailla jalkoihin, mutta sellaista pahaa oloa ei tullut, mikä usein korkealla tulee kun vetää itsensä oikein sinkilöille. Hyvä treeni siis ja mieli on hyvä. Kämpille päästyäni otin 10 minuutin jääkylvyn kylpyammeessa Kuhtain kylmässä kraanavedessä.

Erik on pistänyt pystyyn asiallisen juoksu aiheisen tietotoimiston. Käykää tsekkaamassa!

Tuomo Lehtinen kirjoittaa erittäin asiallisesti blogiaan. Tutustuin paremmin mieheen hänen viimeiseksi jääneellä treenikaudella E-Afrikassa. Oma treenaaminen näytti silloin lasten leikiltä Tohon reeneihin verrattuna. Kuuluu sarjaan Holmen ja Erojärvi. Asennekin oli kunnossa ja se näkyy nyt hyvin laadituissa blogiteksteissä.

3 kommenttia:

  1. Toivotaan, että jo nyt upea kausi huipentuu kovaan aikaan maratonilla.

    VastaaPoista
  2. Toivotaan toivotaan ja reenataan välissä. Nyt ainakin näyttää hyvältä. Kovia silti nämä askeesileirit. Virikkeet on vähissä juoksun lisäksi :)

    VastaaPoista
  3. Toivotaan toivotaan ja reenataan välissä. Nyt ainakin näyttää hyvältä. Kovia silti nämä askeesileirit. Virikkeet on vähissä juoksun lisäksi :)

    VastaaPoista