keskiviikko 13. elokuuta 2008

Elämä Kuhtaissa etenee omaan verkkaiseen tahtiin. Aamulla oli yllätys ulos katsottaessa: paksu sumuverho peitti kylän ja lähivuoret. Otin aamulenkille lähtiessä hiukan enemmän vaatetta ja hyvin tarkeni. Lähdimme Miken kanssa juoksemaan Insbruckin suuntaa. Parin kilometrin päästä poikkesimme hiekkatielle joka jatkoi nousuaan. Päällä käännös ja takaisin. Lenkin mitta tunti ja kilsoja 11, keskivauhti 5.30. Polarin running index näytti jo 69 ja korkeuseroa lenkin aikana 325m. Askeleen pituus 110cm. Kaloreita kului 762. Ylämäissä syke nousi yli 150:n ja alamäissä 130 alle. Siis melkoista sykevaihtelua, mutta se oli ennakoitavissakin. Päälle 2x100m. Illalla reipasta juoksua.

Ruokatilanne Kuhtaissa mietityttää aina. Reeni puree ja syödäkin pitäisi. Tänään lounaalle hain kaupasta pari pitkää nakkia hintaan 1,90, joista toisen söin pastan ja leivän kanssa. Illallinen kruunataan toisella nakilla! Teimme eilen ruokatilauksen: leipää, voita ja maitoa edulliseen hintaan leipomosta ja aamulenkille lähtiessä ruuat olivat ilmestyneet ovemme eteen. Huomenna tarkoitus on mennä oikein ruokakauppaan bussilla.

Aamupäivällä tein Swahilin käännöksiä ja katselin netistä olympialaisia kunnes uni vei voiton. iltapäivällä kavimme Miken kanssa kaffeella omenapiiraalla hienossa alppityylisessä ruokapaikassa. Ei Esson kahvilat aivan yhtä hienoja ole, mutta melkein :) Kuhtai linkistä löytyy lisää tsekattavaa. Webbikamera kuva on sama mitä näkyy meidän ikkunasta. Kuva otetaan näköjään vartin yli ehkä 2 tunnin välein. Pitää yrittää päästä seuraavaan kuvaan. Ja löytyihän niitä panoraamakuviakin. Meidän kämppä sujuvasti saksan kielellä. 3 kaveria maksaa vuorokaudesta 66e. Majoitus on varmaan edullisimmasta päästä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti