keskiviikko 27. elokuuta 2008

Huomenna on edessä matkustupäivä. Herätys on aikainen ja matkaa taivallettavana ennen kuin saavun Helsinki-Vantaan kentälle. Kevyt palauttelu tekeekin tässä vaiheessa ihan hyvää. Jalat ovat edelleen aika tukkoisen oloiset keventelystä ja hieronnasta huolimatta. Onneksi h-hetkeen on aikaa vielä kolme päivää.

Tänään siis oli kevyt päivä. Aamulla höntsyilin puoli tuntia ja rullailin 4x100m, päivällä lähdin käymään 3km korkeudessa hissillä luonnollisesti. Maisemat olivat huikeat ja elämys 34 euron arvoinen. En tiedä onko noin lyhyestä käynnistä mitään hyötyä veriarvoille ym., mutta turistimatkana ok. Iltapäivällä palasin kämpille huilimaan ja lukemaan kirjaa ”Urheilu johtamisen ooppera”. Kirja kertoo selkeästi Suomen korkean tason urheilupolitiikasta/ keskusjärjestöistä. Piiri siinä on varsin pieni ja kirja on hyvä teos asiasta kiinnostuneille. Ei sitä tiedä mistä tehtävästä itsensä tai juoksukaverinsa löytää muutaman vuoden kuluttua. Toivottavasti on sosiaalisista suhteista hyötyä siinä vaiheessa.

Iltalenkki oli 12km ja 4x100m rullausta nurmikolla sekä hiukan loikkaa ja polvennosto/ pakarajuoksua. Laskin viikkokilometrit eilen ja viime viikolla tuli 190km ja sitä edellisellä 170km. Viime viikolla oli käytännössä neljä kovaa harjoitusta, joten ei ihme jos ei kauhean herkkää vielä ole. Jos valinta olisi tullut aikaisemmin, olisin ehkä hiukan harjoitellut toisin… Kuvassa näkyy St.Motritzin urheilukenttä. Meillä on siinä yout hostelli 400metrin päässä vasemmalla. Eiköhän suomen nylkyt tule tänne reenaamaan ens keväänä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti