keskiviikko 20. elokuuta 2008

Aamulla alkanut sumu ei hälventynyt koko päivänä. Hyvä että näki lähitalot vuorista puhumattakaan. Iltalenkille lähtiessä motivaatio ei siis ollut huipussaan. Ajattelin alkumatkasta että katsotaan mennäänkö koko lenkki mitään puhumatta. Avasihan se Erikin sanallisen arkkunsa jossain 40min kohdalla. Vauhti alkoi siinä vaiheessa kiihtyä kivasti 4.20 vauhdista lähemmäs neljää. Sykkeet olivat silti 145 nurkilla ja olo kuin supermiehellä. Toiseksi viimeisellä kierroksella vauhti oli n.3.55 eikä tuntunut missään. Viimeiselle kierrokselle päätimme hieman himmata. Olo oli hyvä ja päätin tehdä vauhtileikittelyä kuten oli alunperin ohjelmassakin. Teräviä spurtteja ja odottelua että kaverit saavat kiinni. Tein niitä ehkä kymmenkunta. Juoksua yhteensä 16km. Takaisin kämpille 2km ylämäkeen ja itävaltalainen sauna päälle. Lämpö täysille eli 70 asteeseen ja kroppaa palauttelemaan.

Mahtavaa näytti oleva jälleen Boltilla meno tänään kakkosella. Muistan vielä elävästä Michael Johnssonin "naintiin töötituu, ai miin anbiliivible" kommentit Atlantan olympialaisissa. Nyt sekin on historiaa. Johnssonia tentattiin kovasti saksan urheilukanavan haastattelusta dopingin käytöstä. Perinteisesti haastattelija kysyi saksaksi ja Michael vastasi englanniksi. Käännös tuli korvanapin kautta. Mies ihmetteli hieman miten aina saksassa hän joutuu piinapenkkiin mutta piti samalla doping keskustelua tärkeänä.

Mogulin blogin kautta löytyi mielenkiintoinen Liu Xiangin testamentti maailmalle. Koville se joskus ottaa. Lisäksi vielä miehen virallinen nettisivu.

2 kommenttia:

  1. Ei tuo Google-mainoslinkki näytä edelleenkään toimivan..

    VastaaPoista
  2. Pitänee korjata asia, jos osaan vain...

    VastaaPoista