maanantai 4. elokuuta 2008

Eilen oli ihan kiva nylkkyjen päivä. Sunnuntai päivä vierähti Jaakon luona läksiäisiä vietetellen. Päivän pitkä lenkki oli jo tehtynä ja loppupäivä aktiivista laiskottelua. Jaakko olikin laittanut sellaiset tappomässyt, että ei illalla olisi enää lenkille jaksanutkaan lähteä. Saunomaan Lehtisaareen silti porukalla jaksoimme vielä lähteä ja tulihan sitä viilenevässä järvivedessäkin pulahdettua. Soutumatka saareen oli melko koomista vastatuuleen täydellä soutuveneellä. Ei tainnut poikien hartiapankissa olla tarpeeksi jytyä vai oliko se se voimakas sivutuuli Terho?

Illalla tuli vielä lähetys Lappeenrannasta, mitä piti jäädä vielä Jaakolle seuraamaan. Yllättäen ei miesten kolmea tonnia näytetty. B-erän tonnivitonenkin olisi ollyt hienoa nähtävää ja vienyt lähetyksestä aikaa vain alle neljä minuuttia... Hyvä silti että junnut kehittyy! Siitä vain siirto pidemmille matkoille parin vuoden sisällä niin pääsette arvokisoihinkin!

Lauantaina siis kehittelin 7km reippaan ja tukkoista oli lähinnä hengitys. Eilinen 1.40 meni ihan kivasti, mutta jaloissa alkoi painaa aika aikaisin. Sauna ja uinti teki hyvää, niin että tänään kiskastiin yksi nelonen 57,5 ja päälle 3x200 alle 28 sekunnin. Yllättävän verkkaista eli siis vauhdikasta menoa mulle. Huomenna verryttelyä ja torstaina kauheella jännäämisellä kasi alle kahden minuutin Henrin peesissä. Torstaina vielä jos rahkeissa on varaa tonnivitonen alle neljän. Siinä olisikin mun ratakausi lukuunottamatta melko varmaa maaotteluedustusta Helsingin stadikalla! Ketäköhän muita valitaan mun lisäksi?

2 kommenttia:

  1. TSemppiä pikamatkoille, maaotteluvalinnan suhteen asenne on kehittynyt oikeaan suuntaan !

    kestokoutsi

    VastaaPoista
  2. jussi, masa, obed ja Francis. Siinä valitettavasti nimiä, jotka voivat tehdä maaottelumatkan kaukaiseksi haaveeksi, mutta uusia tilaisuuksia varmasti vielä tulee. Vuosia on vielä jäljellä!

    VastaaPoista