keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Mielenkiintoiset eliittikisat Espoosta tulevat tv:stä. Moni kotimainen urheilija tekee omia ennätyksiään. Näyttää että varsinkin kestävyysjuoksijat ovat löytäneet vireensä. Komeinta nähtävää oli Joonas Harjamäen EM-rajan alitus, mutta myös naiset juoksivat enkkoja 3000 metrillä.

Meikäläisellä on ollut pari päivää kevyttä. Eilen juoksin kaksi kevyttä lenkkiä ja kävin Jaakon ja Tommin kanssa palauttelemassa Lehtisaaressa saunoen ja uiden. Illan kruunasi Jaakon herkulliset tappomässyt ja Espanja-Portugali peli. Sopivasti kun futiksesta on tänään välipäivä tulevat eliitikisat telkkarista.

Aamulla hölkkäilin 7km+2x100m ja illalla 2km+2x10x100m rennosti hiekalla+4km vr. Juoksu tuntuu taas oikeen hyvältä ja sopivaa rentoutta alkaa olla havaittavissa. Pidän siitä tunteesta, kun juoksu tuntuu kevyeltä ja vaivattomalta. Päivällä lueskelin tenttiin rannalla ja nautiskelin kesästä.

3 kommenttia:

  1. Kesästä nautiskeluun ja juoksun rentouteen kai liittyy ilokin. Ryan Hallilta hyviä pointteja ilosta. http://ryanhall.competitor.com/2010/06/29/us-nationals-and-joy/
    -Filippo

    VastaaPoista
  2. Ryan Hall puhuu kyllä asiaa. Hengen miehenä ja ehkä pienessä suvantovaiheessa hän hakee iloa ja positiivisia asioita juoksusta.

    Itellä Samuli Edelmanin virsiä 2 herkistää nauttimaan kesästä!

    VastaaPoista