keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Keskiviikkopäivä valkeni varsin viileänä. Lämpötila oli vain seitsemän asteen paikkeilla. Kevyen aamupalan jälkeen lähdimme Henkan kanssa tekemään reipasta. Jo verryttely oli reipasta 4.20 vauhtia ja reippaan eka kilsa hujahti alle 3.40. Tavoitteena oli juosta hiukan alle neljän minuutin vauhtia eli sellaista reipasta. Henkka oli viime tiistaina juossut 15km reipasta 3.33min/km Suomessa sykkeellä 150. Tänään syke oli melkein kymmenen korkeampi ja keskivauhti 3.57min/km. Korkealla ilmanalalla (1800m) on siis vaikutuksensa. Mulla kulku oli ihan ok karheasta kurkusta välittämättä. Sykkeet pyörivät 160 paikkeilla. Hengitys teki töitä reippaasti ja sen takiahan täällä ollaan!

Treeni tehtiin tarkoituksella aamulla, sillä huomenna olisi ohjelmassa ratatreeni. Eilen juoksin iltasella 2x10x100m kun aamulla juoksimme 10km sekä teimme Hapon lihaskuntotreeniä. Ohjelma oli ihan pätevä sisältäen polvi ylhäällä hyppelyä, päkiähyppyä sekä kevennyshyppyä penkiltä alas. Toivottavasti tuokin kevyt lihaskuntoharjoitus parantaa meikäläisen kimmoisuutta.

St.Moritz on paikkana aika hiljainen tähän aikaan vuodesta. Yli kahdessa tonnissa vuorilla on vielä lunta. Kaikki hissit eivät ole vielä toiminnassa. Loppuleiristä voisi viettää iltapäivän jossain mahdollisimman korkealla sitä viimeistä epopiikkiä hakien. Sitten jatkuu kilpailukausi ja kadonneen kunnon etsiminen.

3 kommenttia:

  1. No nyt voi täältä hehkuttaa lämmöllä, äsken kun juoksin yksi mittari näytti vielä näin illalla + 20. Ja aurinko paistaa tosipitkään, pitää käyttää pimennysverhoja että saa unta ;)

    Mielenkiintoista miten siellä arvot kohoavat. Juoskaahan koko rahan edestä :)

    A

    VastaaPoista
  2. Mielestäni aika mautonta vitsailla epopiikeistä. Mutta kukin tyylillään. Kevyemmistäkin heitoista lähtee ankkoja matkaan ja toiseen suuntaan uiminen on aina paljon hankalampaa ankan perässä.

    Tiedotusopin emeritus

    VastaaPoista
  3. Luomuepoa, luomuepoa!!!!

    Lettutieteiden vihtori

    VastaaPoista