sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

könyamistä

Sunnuntaipäivä meni nopeasti. Nukuin pitkään ja kävin seurakunnassa pitkästä aikaa. Sen jälkeen vasta lähdin pitkälle lenkille. Jaakko lähti messiin ja juoksimme Laajavuoren raskaissa maastoissa. Menossa oli samaan aikaan fillarikilpailu ja saimme vierestä seurata mutaisten polkijoiden taivalta. Kellossa kului aika nopeasti ja miestä alkoi väsyttämään. Laajavuoren rinteen alapäässä oli pyöräilijöiden maaliintulo. Alue oli rajattu nauhalla, mutta gasellina ajattelin hypätä niistä yli. Ensimmäinen meni hyvin ja toisella tuli ylitysongelmia. Samaan aikaan sivusta tuli pyöräilijä, joka törmäsi nauhaa pitävään aitaan tehden sen, että nauha kiristyi ja nousi korkeammalle.

Meikäläinen oli jo hyppyni tehnyt ja leijuin ilmatilassa. Samaan aikaan pyöräilijä vielä nosti nauhaa vielä korkeammalle ja komea kaatuminenhan siinä oli tiedossa. Juoksua oli alla siinä vaiheessa puolitoista tuntia enkä enää pystynyt uusiin ilmataivutuksiin. Oikea polvi edellä iskeydyin hiekalle käsien kanssa. Polveen tuli haava ja alkoi vuotamaan verta ihan kohtalaisesti. Kävin huuhtelemassa haavaa vessassa ja hölkyttelin Jaakon kotiiin vielä pari kilsaa. Lonkka ei onneksi ollut kipeä, eikä mikään paikka ollut venähtänyt. Balsamia haavoille oli Jaakon porukoiden tarjoama herkullinen lounas ja laastari polvessa.

Kaatumishässäkässä onnistuin vielä hukkaamaan jalkapodini kengästä. Se varmaan irtisanoutui ilmalennon aikana, enkä maasta sitä tajunnut poimia talteen. Taas on yksi syy vaihtaa Garminiin. Aikaa lenkkiin kului 1.43.35 eli 20km. Huomenna isketään taas radalla.

10 kommenttia:

  1. Satuin näkemään tuon kaatumisesi ja näytti aika pahalta. Onneksi ei sattunu pintanaarmua vakavampaa. Tsemppiä reeneihin!

    VastaaPoista
  2. Kaveri ei anteeksi pyydellyt, mutta eniten harmittaa hukkunut footpodi. Et nähnyt sitä? Illalla palasin rikospaikalle eikä sitä enää löytynyt..

    VastaaPoista
  3. mihinkäs semmosta podii tarttee ...eikös kisajärjestäjät kerro kuinka pitkä matka on ja he ottaa myös ajan ?

    VastaaPoista
  4. En nähnyt podia, harmi ettet löytäny sitä.

    VastaaPoista
  5. No siihen, että sen arvo on kuitenkin 100 euroa.. En ole sitä puoleen vuoteen käyttänyt, tänään kuitenkin testasin.

    VastaaPoista
  6. Tuolta saa Garminia halvimpaan hintaan http://www.marinea.fi/shop/product_catalog.php?c=465. Tsemppiä Miika Treeneihin!. Ikävää, että loukkasit jalkasi.

    VastaaPoista
  7. Garmin on paras! Shaheen osti omani suoraan ranteesta,joten uusi pitäis hankkia.

    VastaaPoista
  8. Kuka anonyymi mun lisäksi tuntee Shaheenin?

    VastaaPoista