perjantai 11. kesäkuuta 2010

palautumista

Taas on kotiuduttu yhdeltä keikalta. Näitä kisa- ja treenimatkoja on viime aikoina kyllä ollutkin ihan kiitettävästi. Kotiin on aina yhtä mukava tulla varsinkin kun tietää että kunto on parempi kuin pari viikkoa sitten.

Pari viimeistä päivää olen keskittynyt palautumiseen ja eilisen matkustuspäivän otin levon kannalta. En enää ehtinyt Jyväskylän iltajunaan, vaan jäin veljelle yöksi. Itse asiassa näin junan lähtevän liikkeelle, kun tulin lentokentältä Tikkurilan juna-asemalle. Tänään sitten aamusta lähdettiin ajelemaan koti Keski-Suomea ja juuri ja juuri ehdin tenttiäkin tekemään. Jotain yritin saada konseptille kirjoitettua, toivottavasti vain pääsen läpi. Muuten ihan mukava harrastus toi opiskelu. Leiripäivillekin se tuo jotain haastetta kun yrittää pysyä hereillä tenttikirjaa lukiessa. Noin yleisesti korkealla treenatessa on kyllä perusväsynyt koko ajan, vaikka treenimäärät on samoja kuin Suomessa.

Nyt on sitten keuhkoja tuuletettu 1800m korkeudessa vajaat pari viikkoa ja huomenna on luvassa kunnon testaus Forssassa. Siellä on tarjolla tasan tarkka maantiekymppi. Puolikkaalla olisi rahaa ja kunniaa enemmän tarjolla kovemman seuran lisäksi, mutta kympissä on nyt hohtoa enemmän. Lisäksi Juhannuksen ratakisat odottavat ja puolikkaasta kestää palautua pidenpään. Harmittavasti vesisadetta on luvassa huomiselle, mutta eiköhän sateestakin ole taukoa jossain vaiheessa päivää.

Äsken sain blogin ulkoasuakin viilattua uuten uskoon. Lisäsin myös Finlandia maratonin kuvan, reittikin kun on mun koeajama ajassa 2.21,34. Kisassa sain silloin hopeisen lätkän palkinnoksi raastosta. Tuli vaan mieleen, minkälaista politikointia sitä käydään kulissien takana, kun olympiavoittajatkin saavat pitää mitalinsa selkeän dopingnäytteen annettuaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti