sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

viikonloppu kotona

Olipahan rentouttava viikonloppu kotipuolessa Parkanossa. Kännykän kautta sain selville tärkeimmät urheilutulokset ja facebook päivityksetkin onnistuivat. Blogia en nyt sentään jaksanut alkaa päivittämään kännykän näppäimillä.

Sain suoritettua viikonlopun treenit suunnitellusti ja päällimmäisenä mieleen jäivät hyvät fiilikset. Lauantain tv-reipas oli ihan onnistunut. Juoksin sen kesäisen sateen saattelemana ja sisälsi 4km vr+15km reipas ka. 3.40+2km vr. Juoksu rullasi ihan kiitettävästi ja tuntuma oli muutenkin hyvä. Tällä kertaa olin unohtanut sykevyön Jyväskylään, mutta GPS oli kuitenkin mukana ja sain tarkat vauhdit treenistä.

Sunnuntaina eli tänään ohjelmassa oli 20km kevyttä juoksua niin, että joka kilometrillä juoksen 10 sekuntia kovaa. Tämäkin harjoitus onnistui mielestäni hyvin ja sellaisia sopivia kiihdytyksiä tein lenkin aikana. Tuntui myös että käytin oikeita lihaksia juoksussa. Ehkä se kilpailukunto tästä vielä löytyy.

Muuten kotosalla oli ohjelmassa nukkumista (yli 10h pe-la ja la-su), käynti kaupoilla sekä nurmikon leikkuu. Rentouttavaa tekemistä tänään oli myös rc-auton testailu sekä tennismailalla pallon pompottelu autotallin oveen. Säät eivät olleet kovin suotuista, muuta juuri tarkeni ulkona kun teki jotain. Makkaraakin saimme grillissä eilen paistettua.

Treeneistä mieleenpainuvinta oli tehdä loppuverryttely kodin takana sijaitsevalla Viinikan pururadalla. Sieltä alkoi meikäläisen juoksuinnostus ja sinne se myös palaa. Kilometrin mittaista lenkkiä kiersin muistaakseni aluksi kolme kertaa nostaen määriä melko pian kuuteen kierrokseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti