perjantai 4. kesäkuuta 2010

radalla

Eilinen vetotreeni meni ihan hyvin. Tukkoisesta ja nuhaisesta olotilasta huolimatta tonnit kulkivat ihan kohtalaisesti. Verryteltyäni 4km ja 3x100m avarit tehtyäni kiskoin piikkarit jalkaan. Keli oli aurinkoinen, mutta hiukan tuulinen. Eka tonni yllättäen 3.00, seuraava 2.58 ja vika 2.56. Juoksu oli rytmikästä ja Hapon sanojen mukaan sitä hyvää Miikaa. Ehkä juoksu alkaa löytymään pikku hiljaa.

Seuraavaksi pidin 3min tauon kun vetojen välissä oli palautusta 2minuuuttia. Huili osoittautui liian lyhyeksi sillä 3x600 ei enää kulkenut mihinkään, vaan aikaa kului lähes 1.50. Hartiat ottivat hiukan kylmää tuulesta ja se vaikutti heti juoksuun. Seuraavaksi oli taas 3min tauko ja juoksin viimeiset 3x300m. Ne kulkivat terävästi, mutta lähdin väärältä viivalta koska aikaa kului vain 41 sekuntia. Kolmesataset ovat mukavia, sillä niissä saa lähteä suoraan ja kaarre tulee vasta myöhemmin. St.Moritzin kaarre on kyllä normaalikenttää pidempi, sillä pojat sanoivat suoran mitan olevan 80 metriä.

Illalla olo oli raukea ja uni maistui yöllä. Tällä kertaa en houraillut kuten edellisyönä. Hapon sanojen mukaan oli sanonut sujuvalla englannilla ”I have a message for you”. Viestiä en ilmeisesti kuitenkaan sanonut, vaan jatkoin nukkumista..

Tänään on kevyt päivä aamulla tunnin kevyt lenkki ja 3x100m, illalla kevyt kasi ja teen Hapon lihaskunto-ohjelmaa puoleen väliin saakka.

3 kommenttia:

  1. Myöhästyneet onnittelut maratonin suomenmestaruudesta 2009,on mennyt ihan ohi silmien ja korvien.Mites se menikään? Kuka kissan hännän nostaa ellei kissa itse.

    VastaaPoista
  2. Älä nyt tee samaa virhettä kuin kevään leirillä. Tee kovat treenit terveellä elimmistöllä. Taitaa olla hengittäminen kuitenkin helpompaa kuin Addiksessa? Ainakin vauhdeista päätellen. Terveisiä muillekkin :)

    ps. Hillitse nyt hieman sitä Henkkaa ;)

    VastaaPoista
  3. Kyllä täällä hengästyy pienestäkin mäestä melkein samalla tavalla. Baanat on kyllä loistavat. Lenkkiseurakin on mainiota ja juttua riittää! Henkka veti jo toisen reippaansa tänään Hapon kanssa.

    VastaaPoista