keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Bafana bafana

Jalkapallon MM-kisojen tunnelmat alkavat kohota. Olen seurannut päivittäin illan pelin ja selvitellyt myös päivän muiden pelien tuloksia. Tänään kohtaavat Etelä-Afrikka ja Uruguay. Olen Etelä-Afrikan kannalla se kun on kisojen isäntämaa. Kaverini Selim Palin luonnollisesti kannattaa toista kotimaataan Uruguayta. Parempi katsella peliä omilla kämpillä ja puhelimen välityksellä soitella Sellulle pelin etenemisestä..

Toistaiseksi ei Etelä-Afrikasta ole kuulunut negatiivisia uutisia, mitä nyt joitain häiritsee kuuluisaksi tullut äänitorvi vuzuvela. Kovaa ja rumaa ääntä se ainakin päästää jos ei muuta. Ei kai nyt sillä väliä jos katsojien korvissa hiukan soi pelin jälkeen. Pääasia on hieno suuren urheilujuhlan tunnelma.

Meikäläinen kaivoi vaatekaapista kisojen kunniaksi pari Etelä-Afrikasta ostamaani paitaa. Molemmat taitavat olla rugby-paitoja, mutta mitä väliä sillä. Tänään käyttöön otin aivan uuden kisapaidan, harmi vaan että Etiopia ei pelaa kisoissa.

Päivän treenit olivat aamusta 9km+2x100m ja illalla 1,5km vr+10km reipasta 160 syke, vauhti noin 3.30-40+1,5km vr+ päkiähypyt+syväkyykkyhypyt. Kulku oli jo tämän kauden parasta. Ehkä se kunto ja juoksu siitä vielä aukeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti