sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

juhannus tournee

Juhannukset on vietetty ja pari kisaakin on juostu. Menestys niissä ei ollut kovin mairittelevaa, mutta en silti jaksa olla kovin pettynyt. Tiesin että tulosta ei ole tullut vähään aikaan, mutta silti odotuksiakin jo oli. Perjantain 800m Keuruulla (2.02,30) oli ihan ok. Erässä oli monta saman tasoista kaveria ja juoksentelin jopa kolmatta rataa, kun pyrin välttämään ruuhkan. Maalissa olin kyllä hapoilla, mutta kevyen verryttelyn jälkeen tuntui kuin ei olisi kisaa juossutkaan.

Lauantaina Kuortaneella olo oli hyvä, vaikka ehkä hiukan väsynyt. Jälkeen päin ajateltuna ei ole ehkä järkeä juosta kahta kisaa peräkkäisinä päivinä. Ajattelin kilpailuvauhdin löytyvän helposti, mutta toisin kävi. Ensimmäinen tonni oli jo tiukka sillä siihen meni jonon hännillä aikaa 2.47. Tässä vaiheessa aloin jo hyytymään ja vauhdiksi vakiintui 3.00/km. Keskeytyskin kävi mielessä, mutta tiedän että parempi on aina juosta maaliin saakka. Näin on päänupillekin parempi.

Projekti takaisin omalle tasolle pääsemiseksi siis jatkuu edelleen. Kuvittelin jo olevani hyvässä timmissä, kun Jaakon (8.29 Kuortaneella) kanssa olemme samoja vetoja juosseet. Seuraavaan kisaan saatan ottaa vanhat piikkarini käyttöön ja katsotaan miten niillä kulkee. Torstaina olisi 1500m Jämsässä ja sen jälkeen tiedän mahdunko JKU:n joukkueeseen SM-viesteissä.

Kuvassa uusi kenkätelineeni. Vaikka työkalut ovat komeasti siinä rivissä, on niitä tarkoitus edelleen ulkoiluttaa ahkerasti. Hajusyistä olen siirtänyt ne parvekkeelle.

Tässä yhden juoksijasoturin nettisivut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti