sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

sunnuntailepiä

Lauantai-illan reippailu onnistui yllättävän hyvin. Koko päivän olin enemmän tai vähemmän koomassa ja ennen lenkkiä nukuin vielä tunnin. Ajattelin lähteä tekemään kiihtyvää treeniä, mutta kulku olikin hyvä alusta lähtien. Kymppiin meni aikaa 35.15 eli sellaista 3.30 kilsavauhtia 1800m korkeudessa. Sykkeet olivat ihan ok ja lopussa vain meni yli lukeman 170. Treeniohjelmassa oli ohjeena 170-175, mutta ne oli ehkä hiukan yläkanttiin.

Palautuksena olen käyttänyt kylmäkylpyä treenien jälkeen. Hieronta on täällä sen verran kallista, että en taida raaskia sellaista ottaa. Raanavesihän on kylmää, koska se varmaan tulee suoraan vuorilta, missä on vielä lunta. Eilen oli todella lämmin päivä ja yli 20 astetta näytti mittari.


Päivän puolipitkä lenkki oli hiukan tuskainen korkeiden sykkeiden vuoksi. Keskisyke oli onneksi vain 142, mutta selkeästi ohut ilma, kova treeni ja pieni flunssa näkyvät rasituksessa. Juoksin 20km Jarkon tyrkätessä 25km ja Henkan 30km. Tänään tarkoitus on ottaa vähän rennommin ja käydä syömässä Moritzin keskustassa. Mieluummin jotain liharuokaa

3 kommenttia:

  1. Hyvä että hieman lämpenee :)
    Juokkos sinä siellä mitään muuta kuin kokista? Joka toisessa kuvassa on kokista kädessä ;)

    VastaaPoista
  2. Maisemat on todella upeat. Paina mieleen, niin voit niitä ankeina aikoina muistella.
    Täällä sireenit ja pihlajat kukkii.
    t.AT

    VastaaPoista
  3. Kokis on täällä halpaa, zero on in!

    VastaaPoista