maanantai 7. kesäkuuta 2010

Meidän kämppä näkyy tuosta, kun katselee noita punaisia kerrostaloja. Siitä parisataa metriä vasemmalle niin sieltä. Alue on nimeltään St.moritz bad, eli paikallinen työläiskaupunginosa. Ei sen puoleen, sieltä on paras lähteä lenkillekin kun baanat ovat aivan oven edessä. Keskustassa asuessa pitäisi eka laskeutua asvalttia sata metriä alemmas ja sama kipuaminen olisi edessä lenkin päätteeksi. Hyvä siis että ei ole rahaa liikaa asua esim. Hotel Kulmissa.

Eilen oli sopiva tankkauspäivä. Päivällä söin kyljyksiä ja illalla kävimme Jarkon kanssa vielä Dönerin Kebabilla. Kebabpaikka on aika legendaarinen asuntovaunu, josta eläkeläispappa myy herkkujaan. Kyljykset söin jääkiekkokaukalon yhteydessä olevassa ravintolassa. Hinta oli varmaan 5 frangia halvempi kuin keskustassa. Jarkko veti 200g pihvin..

Aamulla hyvien unien päätteeksi kympin aamulenkki ja illalla on ohjelmassa 30x100m. Teen sen nurmikolla avojaloin.

4 kommenttia:

  1. Mikä järki on juosta avojaloin 30x100m??

    VastaaPoista
  2. Laitahan asuntovaunugrillistä kuvia.

    VastaaPoista
  3. Juoksin 20xlenkkareilla ja 10xavojaloin pehmeällä nurmella. Miksi ei?

    Kuva Dönerin kebabista on tulossa..

    VastaaPoista
  4. Avojaloin juoksuhan on perussettiä. Itellä esim 10x1,5min nurmella paljain jaloin ym vastaavaa kesäsin ohjelmassa. Väärään aikaan tehtynä tuntuu tosin heikentävän ratakuntoa (johtuen juoksun helppoudesta nurmella?).

    VastaaPoista