keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Paolo Suomeen

Keniassa leireilleet suomalaisjuoksijat ovat varmasti törmänneet Paoloon. Tämä aina iloinen hongankolistaja on tulossa Suomeen kilpailemaan heinäkuulla. Ohjelmassa on ainakin Helsinki city marathon ja mahdollisesti muita kisoja. Paolon Suomeen tulon mahdollistavat ystävät ja managerina toimii Tero Knuutila. Hänen ja Wannaksen Simon yhteinen yritys Kiptours järjestää räätälöityjä matkoja Keniaan.

Meikäläisen kilpailukausi jatkuu perjantaina 800m kisalla. Hiukan jänskättää lähteä niin lyhyttä matkaa juoksemaan. Tänään juoksin 2x10x100m rennosti tavoitteena hakea hiukan nopeaa juoksurytmiä. Aamupäivällä olin käynyt kevyessä hieronnassa.

5 kommenttia:

  1. Hieno juttu! Tämä kielinero (sujuvasti swahilia ja Turkanaa puhuva)näkee mihin kunto riittää.Jos puhumalla voittaa kisoja,sitten ei ole Paoloa parempaa.Kumpaa passia mies käyttää? Omaa nimeään vai sitä jossa on Kalenjin heimon nimi?

    VastaaPoista
  2. Paolo on kunnon ilopilleri. Hänessä ja muissakin Afrikkalaisissa on sitä jotain elämäniloa vielä jäljellä, joka meiltä länsimaalaisilta on kauan sitten hukkunut!

    VastaaPoista
  3. Eri mieltä tuosta viimeisestä.

    Nimim. Maskotti

    VastaaPoista
  4. Minkästasoinen juoksija Paolo on, voidaanko odotella pitkää hahmoa HCM:n podiumille..?

    VastaaPoista
  5. Tuskin voidaan! Tai jos tulostaso on 2.30 luokkaa(top 3)niin sitten.Varmaan eka kilsa 2.40? 30km jaksaa juosta suht ok.Onhan Paolo ilopilleri,siitä olemme samaa mieltä.Eiköhän elämäniloa ole meilläkin vielä jäljellä.Mutta olisiko niissä olosuhteissa missä Paolo asuu? Tuskin.Paolo on siis Turkanaheimoa,tunnetuimmat juoksijat siitä heimosta ovat Soulin Olympiavoittaja Paul Ereng (Nyt valmentajana USA:ssa)ja MM-maastot voittanut Joseph Ebuya ja Thomas Longosiwa(5000m ennätys 12.51).

    VastaaPoista