tiistai 8. kesäkuuta 2010

Leirin loppu lähenee. Melko lyhyeksi tämä leiri oli alun perin suunniteltukin. Onnistuessaan se nostaa sopivasti kuntoa ja saa hengityksen pelaamaan. Ainakin ennen olen ollut hyvässä kunnossa korkealta saapuessani. Kaksi viikkoa on tietysti lyhyt aika, mutta katsotaan miten kisat kulkevat juhannuksena. Viime viikolla tuli sopivasti lihaskuntoonkin panostettua ja sen pitäisi näkyä siinä, että jaksaa kisassa paremmin pitää juoksun kasassa. Vauhtikestävyyttä täällä saa melkein joka lenkillä, kun hengitys tekee voimakkaasti töitä kevyissäkin vauhdeissa. Yksinkertaisesti vuoristoharjoittelun voisi tiivistää ajatukseen, että kaikki harjoittelu on tehokkaampaa. Tämän seurauksena uni maittaa ja kropassa on jatkuva pieni väsymyksen tunne. Siis sellaista urheilijan perussettiä.

Aamulla tyrkkäsin 20km kiihtyvänä. Alku oli säyseää 5min vauhtia, Jarkon juostessa aamulenkkiä mukana (pisteli eilen kympin 34minuuttiin). Sitten vauhti oli 4.30 vauhtia ja pikku hiljaa kiihtyen 4.10. Lopussa reippailin 4min vauhdeilla sen kummemmin raastamatta. Väsyttävä lenkki kuitenkin kokonaisuudessaan. Illalla ei sitten tarvitse kuin sipaista kevyt kymppi ja huomenna mies on valmis nelisatasiin.

Viikonlopulle on tiedossa perjantain tentti sosiaalityön oikeudellisista perusteista. Siihen olen yrittänyt lukea vaihtelevalla menestyksellä täällä. Hyvää unilääkettä ovat ainakin luentomonisteet. Forssassa olisi tarjolla maantiekymppi viikonlopulle. Siellä kiinnostaisi yrittää hyvää aikaa kympillä. Toinen vaihtoehto olisi 1500m Äänekoskella. Forssa kiinnostaisi ehkä hiukan enemmän. Pitänee ottaa yhteyttä valmentajaan.

2 kommenttia:

  1. Happo on näköjään tuossa kuvassa täydessä keskittyneisyydessä. Tuijottaa vaan eteensä lasittunein katsein.

    VastaaPoista