tiistai 22. kesäkuuta 2010

Omilla kämpillä oleilu ei ole aurinkoisena päivänä välttämättä top-listalla kärkisijoilla. Mies (minä) oli kuitenkin sen verran kuitti päivän työkeikasta, että ei jaksanut ottaa puhelinta käteen ja soitella kavereille. Pakko oli huilahtaa sohvalla ennen kevyttä palauttavaa lenkkiä. Se kurvasi ohi Tuomiojärven leirintäalueen ja uimarannan. Hyvin tuntui porukkaa olevan biitsillä kun kelit ovat jälleen lämmenneet. Toivotaan, että juhannuksena on edes siedettävät kelit.

Päivän työkeikan tein Kinkomaan sairaalalle, joka on entinen keuhkoparantola. Olin siellä asiakkaan kanssa koko päivän. Vaikka välissä oli tuntienkin taukoja tuntui kuin olisi duunia painanut koko ajan. Joku voi luulla että tulkkaaminen on ihan helppoa puuhaa. Sitä se näennäisesti onkin kun vain toistat kuulemasi toisella kielellä. Samalla kuitenkin joudut olemaan skarppina koko ajan ja valmistelet mielessäsi sopivia lauseita alle mikrosekunnissa. Sopii kokeilla, käännä vaikka illan leffa kaverillesi. Äläkä sössötää vaan artikuloi selkeästi!

2 kommenttia:

  1. Joo ei varmaan hirveesti pysty miettiä päivän reenejä tulkkauksen aikaan...

    VastaaPoista
  2. Mulle sopii kyllä hyvin työ tällä tasolla kun urheilee. Pitkillä leireillä tahtoo tulla aika pitkäksi jos ei ole muuta kuin kaksi lenkkiä päivässä..

    VastaaPoista