perjantai 31. lokakuuta 2008

Huomenna on kohtuu jännä päivä. Aamupäivästä nimittäin karsitaan Pajulahden vaativissa maastoissa 9km matkalla ne ketkä pääsevät Tanskaan edustamaan Suomea Pohjoismaiden mestaruusmaastoihin. Mulla ja treenikaveri Juhalla on hyvä isku päällä tällä hetkellä ja hyvä olisi saada kisoihin JKU:n värejä mukaan useamman urheilijan voimin. Ainakin eilinen herkistävä treeni antoi viitteitä kunnosta.

Aamusta juoksin kevyen tunnin lenkin ja illalla 8km+3x100m. Töitä oli tänään ihan kiitettävästi tarjolla ja ne tuli hoidettua kunnolla. Ilta tulee kärvisteltyä kämpillä.

Olemme perustamassa Vaajakoskelle Keski-Suomen testijuoksusarjaa, joka koostuu kuudesta osakilpailusta. Kilpailukeskuksena toimii Vaajakosken uimahalli. Reitti on sama kuin Pentin pinkaisussa viime keväänä juostu virallisesti mitattu 10 km. Osakilpailuiden päivämäärät ovat seuraavat:
15.11., 13.12., 10.1., 7.2., 7.3., 4.4. Testijuoksusarjan kruunaa keväinen Pentin pinkaisu, joka järjestetään todennäköisesti 25.4.
- Lähtö klo 13 Vaajakosken uimahallin vierestä
- Osanottomaksu 5 euroa, sisältää saunan ja uinnin
- Matka virallisesti mitattu 10 km
- Ilmoittautumiset paikan päällä uimahallin kahviossa
Olet sitten kuntoilija tai aktiivijuoksija, olet tervetullut testaamaan kuntoasi mukavassa porukassa tarkasti mitatulla reitillä. Reitti pidetään aina samana, joten kunnon kehittymistä on helppo seurata. Järjestelyt tulevat aluksi olemaan hyvin pelkistetyt, mutta juoksusarjaa pyritään kehittämään kaikin puolin kunhan saadaan homma käyntiin.
Tämä viesti on lähtenyt tuntemilleni Keski-Suomen alueen juoksijoille ja urheiluseuroille. Levittäkää viestiä eteenpäin seuroissanne tai välittäkää viesti kaikille, joidenka uskotte olevan kiinnotuneita kyseisestä sarjasta.
Lisätietoja: Antti Leskinen (040-8324281), Pentti Virmalainen (050-5959130)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti