lauantai 1. marraskuuta 2008

Ei mennyt aivan nuppiin päivän kisa. Positiivista kuitenkin oli PM joukkueeseen pääsy. Kisa lähti käyntiin yskähdellen. Startti ja kova kiihdytys. Juha lähti armottoman kovaa kuten oli ennakoitavissakin. Hetken juoksun jälkeen olin kuulevinani Tommin (päävalmentajan) huutavan jotain seis ja takaisin, kellot ei lähteny käyntiin. Katselin muita juoksijoita ja kukaan ei näyttänyt reagoivan tilanteeseen. Ensimmäisen mutkan jälkeen näkyi valtavan hirven painelevan metsikköön. Kaverilla oli varmaan henkilöauton verran massaa, mutta onneksi se pelästyi juoksijoita enemmän kuin me sitä. Kisa jatkui kuitenkin normaalisti ja yritin saavuttaa Juhaa. Mäet eivät kuitenkaan tuntuneet kulkevan ja Miro ohitti minut. Päätin pitäytyä hänen kannassaan ja iskeä myöhemmin uudelleen. Oma juoksu ei kuitenkaan tuntunu kulkevan ja sain tehdä hillittömästi töitä. Varovaisemmin aloittanut Mikko tuli toisen kierroksen alkaessa ohi ja välimatka kasvoi tasaisesti. Epäonnen soturi Jarkko oli kaatunut ensimmäisen kierroksen lopussa ja kolauttanut lonkkansa komeasti verille. Mielessäni laskeskelin sijoituksia ja tiesin neljännen sijan pitäessäni olevani joukkueessa. Oma vauhti putosi tasaisesti kuten Mironkin. Maalissa häneen oli eroa kymmenisen sekuntia, Juhaan peräti minuutti.

Jos ei kisaa huomioida Pajulahden miitinki oli kaikin puolin mukava. Paikalla oli vanhoja konkareita Juha Hellsten ja Lahden Konstantin Kutilainen. Tällä kertaa heidän paukkunsa eivät riittäneet kisapaikkaan ja tuloksena oli keskeytys. Samaan aikaan Pajulahdessa järjestettävä maajoukkueleiri oli koonnut eri lajien urheilijoita opistolle ja myös keihäänheittäjät näyttivät tekevän treeniään. Karsinnan tulokset. Jou Jou täältä tullaan Tanska. Kuva viime vuodelta. Tänä vuonna ensikertalainen on ainakin Mikko Tyni. Onnea hyvästä kisasta!

9 kommenttia:

  1. Idolistalle

    -FG-

    ...joskus

    VastaaPoista
  2. kyllä sun nimi vielä mainitaan. ja tietenkin urheilusaavutusten merkeissä!! For sure

    VastaaPoista
  3. Kyllä se siitä Miika! Se on Köpiksessä sitten maukasta kuitata; viime vuonna kun taisi trendi mennä vähän päinvastoin.

    VastaaPoista
  4. Isot onnittelut joukkueeseen pääsystä!

    VastaaPoista
  5. Ketäs kaikkia joukkueeseen valittiin?
    Utriainen ainakin... Mutta mites muut? Suoraanko listasta? Ilmeisesti ei... Puttonen, Tyni? En ainakaan mistään sullin jutuistakaan listaa löydä...

    VastaaPoista
  6. Neljä äijää valittiin+ Utriainen, joka on näytöt jo antanut. Muuten viisi parasta joka sarjasta.

    VastaaPoista
  7. Kommentti vielä kysymykseesi headerissa: kyllä voi! Itsehän sinä ne onnellisuuden mittarit määrität. ;) Ei kukaan muu kuin sinä tiedä mikä tekee sinut onnelliseksi!

    VastaaPoista
  8. Kysymys on kuitenkin hieman universaalimpi ja viittaa asumaani Afrikkaan. Ihmisillä siellä on vähän omaisuutta, mutta silti heillä näyttää olevan paljon enemmän kuin meillä länsimaalaisilla. Onnellisuus näkyy hymyn muodossa köyhyyden keskellä. He eivät voi valita kuten me. Omalla kohdalla olen etulyöntiasemassa kun saan valita!

    VastaaPoista
  9. Hyvä Miika ja Juha. Köpiksessä paukahtaa? Onnittelut ek:lta.

    VastaaPoista