keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Tänään lenkki kulki yllättävän hyvin. Illalla tuli juotua kahvia ja unta sai odotella jonkin aikaa. Ens kerralla tietää jättää kahvin iltajuonnin virkistävän aika lailla. Aamulla oli tukkoinen olo ja aamupalan jälkeen lähtin nylkyttämään. Kulku oli mitä mainioin ja auringonpaiste virkisti mukavasti. Juoksin 21km ja 2x100m kiihdytystä päälle. Illalla en enää lenkillä käynyt, sillä ohjelmassa oli vaalipaneeli kaupungin kirjastolla. Tulkki hommissa olin ja varsin hallittu sekasorto tilaisuudessa vallitsi, kun seitsemän tulkkia tulkkasi seitsemää kaupunginhallituksen jäsentä ja tulevaa ehdokasta. Keskustelussa vilisi aiheina mm. kiintiön nostaminen, koulutus ja työn saanti. Jyväskylään on perustettu monikulttuurisuuskeskus ja se hakee vielä tiloja ja muotoaan. Ehkä siitä meikäläiselle tulevaisuuden pesti. Pitää vain jatkaa tulkkaushommia ja pysyä ajanhermolla edelleen.

3 kommenttia:

  1. Kiitos, nyt on parempi.

    VastaaPoista
  2. Lueskelin sun marakommentteja. En usko että sillä on mitään merkitystä, että herääkö kisa-aamuna 5.15 vai 5.45. Kisajännitys pitää kyllä huolen siitä, että takuulla on kone hereillä lähtöviivalla. Korkeat sykkeet johtui yksinkertaisesti siitä, että vedit ekan vitosen liian kovaa marakuntoosi nähden. Onneksi tajusit hidastaa sen jälkeen vauhtia, sillä muuten olisi tullut lopussa seinä. Mun mielestä ihan ok mara sulta, vaikka tietysti 30 minuutin kympin kunnolla olisi mahiksia alle 2.20. Nytkin olisit vähän hittaammalla alulla juossut 2.21-2.22, mutta alle 2.20 ei ilmeisesti riitä vielä kesto. Ensi vuonna se menee. Kyllä mara on sun matkasi.

    Z

    VastaaPoista
  3. Kiitos Z asiantuntevasta palautteesta. Maratonin alku oli kieltämättä ehkä kova ja kiinnitän asiaan huomiota seuraavalla maralla. Lisäksi ei varmaan kannata kiihdyttää puolimatkan jälkeen, koska paukkuja kuluu liikaa. Nyt yritin alle 2.20 juosseiden joukkoon ja 25km kohdalla aloin jo hyytyä. Tammikuussa on mahdollisesti uusi yritys. Keväällä juoksen puolikkaan ja keskityn kymppiin. SM-mara täällä Jyväskylässä kiinnostaisi syksyllä :)

    VastaaPoista