maanantai 27. lokakuuta 2008

Pieni hiljaiselo alkaa olla ohitse. Perjantaina oli todella tukkoinen olo ja tuntui, että flunssa olisi tulossa. Kävin myös tenttimässä sosiaalityön käytännöt I osion. Toivottavasti meni läpi ja tarkoitus olisi kuukauden päästä mennä jälleen fiilistelemään tenttisaliin. Aamulla olin juossut tunnin lenkin ja illan pidempi lenkki lyheni tunnin maastolenkkiin.

Lauantaina juoksin Kallen kanssa tunti vartin maastossa ja kulku ei ollut hääppöinen. Ohjelmassa olisi ollut mäkivetoja, mutta jätin ne suosiolla väliin. Iltapäivällä oli siirtyminen Helsinkiin, mistä lähti urheiluliiton perinteinen gaalaristeily. Ei tullut vuoden kestävyysjuoksija patsasta eikä muutakaan tunnustusta, mutta JKUn Antti Mero sai seurajohtajapalkinnon. Sunnuntaina ei kerennyt lenkille ja Jyväskylään saavuttiin myöhään illalla. Tänään juoksin aamulla 9km ja illan tiukka reeni oli 4km+8x1,6km vuorotellen reipasta/kovaa+5x100m+3km vr. Tuli siinäkin kilometrejä iltarenissä melkein 20km. Hyvä treenipaikka?

Viikonlopun sankari oli mielestäni Vaajakosken juoksija Marko Partanen. Hän juoksi Frankfurtissa upean uuden ennätyksensä 2.25.35. Tämä entinen 800m 1.53.86 juoksija pisteli esimerkillisesti maratonin. Tässä on hyvä esimerkki pidemmille matkoille siirtymisestä kypsässä iässä. Suosittelen matkojen pidentämistä kaikille, jotka kuvittelevat nähneensä ja kokeneensa kaiken kestomatkoilla.

1 kommentti:

  1. huhu kertoo että jotai nylkkyjä oli tampannu koko illan yläkerran diskos. Oli kai ollu todella kauheeta kattottavaa.

    T: köyhä duunari

    VastaaPoista