tiistai 21. lokakuuta 2008

Kärpäsenä katossa. Sellainenhan sanonta on olemassa? Se voi tarkoittaa asioiden tarkkailemista ulkopuolelta, mutta kuitenkin lähietäisyydeltä. Toisaalta se voi myös merkitä tapahtumapaikalla olemista, mutta samalla huomaamattomana pysyttelemistä. Syystä että sinua ei huomioida tai et halua tulla huomoiduksi. Monimutkaista filosofointia?

Mun huoneen kämpässä on kärpänen herännyt talviuniltaan. Kohta kaksi päivää se on lennellyt ristiin rastiin ympäri huonetta muistuttaen kesästä. Samalla siitä on tullut kaveri, jota ei raaski listiä. Saa nähdä montako päivää se sinnittelee hengissä. Kärpänen on sellainen musta oikeeen iso.

Tämän päivän teksti taitaa olla pohjanoteeraus mun pakinoissa! :) Mies keksii kyllä nyt tikusta asiaa. Mikä valtava mielikuvitusvarasto kaverilla onkaan. Haukkuja ja kehuja siis.

Tänään sain poseerata valokuvaajalle marras- tai joulukuun Juoksija-Lehden numeroa varten. Toivottavasti tuli edustavia fotoja. Aamulla juoksin 18km ja päivällä oli hieronta. Illalla juoksin vielä 8km ennen saunaa. Koko päivä muuten meni sosiaalityön tenttiin lukiessa. Perjantaihin mennessä neljä kirjaa pitäisi olla kahlattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti