tiistai 14. lokakuuta 2008

Tukkoista, todella tukkoista. Näillä sanoilla voisi kuvata juoksua tällä hetkellä. Jätin siis suosiolla aamulenkin väliin ja keskityin työntekoon. Iltapäivällä hain kesportista uudenkarheen Jamiksen. Ostin biltemasta kunnon 25euron tappilukon, jonka asensin kiinni. Pitää nyt ihailla pyörää tämä ilta sisätiloissa ennenkuin huomenna otan sen käyttöön. Toivottavasti sen myötä alkaisi taas juoksu kulkea.

Illalla juoksimme Kallen kanssa kympin, kävimme hipposhallissa tsillailemassa ja päälle juoksin vielä 7km. Puntilla tein kevyesti selkiä ja vatsoja. Väsyneitä jalkoja ei kannattanut enää lisää rassata. Oikassa jalkaterässä on tuntunut välillä kutinaa ja täytyy toivoa että se ei ole minkään pahan alku.

Tänään seurasin käräjäoikeuden istuntuntoa tarkkailumielessä. Saatan alkaa myös englannin kielen tulkkaamisen ja siitä tämänpäiväinen keikka. Tässä nykyisessä työssä kyllä tulee kaikki viranomaistahot tutuksi. Tulevaa kaukana siintävää pappa rooliakin on harjoiteltu päiväkodeissa ja neuvoloissa. Toivottavasti tämä kauhuskenaario on vuosikymmenien päässä. Vai mitä Jaakko ja Vesa? :)


[edit] Tuli tässä huomaamatta juhlittua kalkkuna vartaiden ja pellillisen ranskalaisia kera luvun 30 000 täyttymistä blogilaskurissani. Se ei ehkä kerro totuutta kävijämäärästä vaan klikkauksista. Uuden analytics ohjelman avulla sen sijaan voin tarkemmin seurata kävijöitä ja näen jopa paikkakunnat mistä blogissani vieraillaan. Luku kolme toistuu muuten monessa asiassa: fillari maksoi 300, kympillä aikatavoite on 30min, vuosia mittarissa on 30 jne. Toivottavasti seuraavan maratonin loppuaika ei ole 2.30.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti